Şimdi Ara

Bilgisayardaki Tuhaf Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım da baya uzun süredir açılma sıkıntısı vardı. 20. deneyişimde falan açılıyordu. Geçen hafta bilgisayar açıkken her şey dondu ve bilgisayar bir daha açılmadı. Sıkıntının RAM'den olduğunu düşündüm çünkü bilgisayar RAM takılıyken 2 saniyede bir kendi kendine açılıp kapanıyordu, RAM'i çıkarttığımda düzgün bi' şekilde kapanmadan açılıyordu. Vatan'a da götürdüm yüzde 90 RAM ile alakalı dediler. RAM'i değiştirdim ve aynı sorun devam ediyor, açılıyor ama 20 kez deneyerek ve bazen ön fanlardan biri çalışmıyor anlamadığım bi' şekilde. Tahminim anakart veya güç kaynağı ile ilgili fakat nasıl anlayabilirim bilmiyorum.

• Güç kaynağı olabilir, bir bilgisayarcıya götürüp test ettir.
  • Duzeltme yapiyorum, bilgisayar aciliyor ama goruntu gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergenIsildak

Duzeltme yapiyorum, bilgisayar aciliyor ama goruntu gelmiyor.
    Yeni nesil bir PC ama monitorun eski ise kullnadığın donusturucuden olabilir. monitor, kullanılan donusturucu vs ve ekran kartı bilgisi verirseniz daha iyi olur
  • Ekran kartı ve psu’yu başka bir PC de test edin, sorun devam etmiyorsa muhtemelen anakart arızalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartinda sikinti olmadigina eminim. Onboard ile de calismiyor. Monitor de de sikinti yok cunku laptopa taktigimda calisiyor.

Ozellikler: i5 4590, GTX 960 Strix ekran karti, Asus H97-Pro anakart, Asus VS229 Monitor, 8 GB Longline Bellek
  • SergenIsildak S kullanıcısına yanıt
    PSU Corsair VS650, donusturucu kullanmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergenIsildak

Ekran kartinda sikinti olmadigina eminim. Onboard ile de calismiyor. Monitor de de sikinti yok cunku laptopa taktigimda calisiyor.

Ozellikler: i5 4590, GTX 960 Strix ekran karti, Asus H97-Pro anakart, Asus VS229 Monitor, 8 GB Longline Bellek
    Harici ekran kartı power beslemede de olabilir. en guzel ekran kartını baska pcde deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCZMA -- 13 Aralık 2019; 15:21:25 >
  • Anakart sorunu gibi geldi bana. Eğer bilgisayar açıldıktan sonra rahat bir şekilde yeniden kapanıp açılıyor ise Anakart'ın bir yerinde lehim çatlağı vardır.
  • Vatan gibi yapmış olacağım ama %90 psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.