Şimdi Ara

Bilgisayarcıda format atıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarcıda format atıldı bilgisayarıma . Benim windows aürümüm orjinaldi ama bilgisayarcı yeni bi sürüm yüklemiş . Orjinal olup olmadıgını sordum orjinal dedi . Ayarlardan baktıgımda windows sürümü etkinleştirildi yazıyo . Ama ciddi şüphelerim var orjinal olup olmadıgına . Orjinal olup olmadıgını nasıl anlarım ve regid.1991-06.com.microsoft nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum orjinaldir ama cracklidir orjinal windows sistemleri bayağı pahalıdır.
  • Kullandıgım windows sürümü orjinaldi . Bu adamın yüklediginden bi sorun cıkmasın ??

• Yani orijinal değil crackli
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Anladım . Bi sorun cıkarmı ?

• sanmıyorum. neredeyse herkes crackli kullanıyor
  • Peki tesekkürler .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Notbooka Format Nasıl Atarız
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun olmaz resmi kurum vs. bilgisayarı değilse, elinizdeki orijinal key eski bir windows sürümüne aitse tercih size kalmış, aynı sürüm ise crackli yerine orijinalini kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 30 Ağustos 2016; 22:13:27 >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Bendeki windows 8.1 di adamın yükledigi bunun pro versiyonu . Acıkcası crackli kullanmak istemiyorum eski keyi bulursam eski versiyonu yükleyebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 30 Ağustos 2016; 22:15:21 >
  • Kendiniz formatlasanız daha iyi orijinal .iso dosyasını indirip flash belleğe yazdırıyorsunuz başlangıçta boot edip orijinal key ile kurulum yaparsınız.
  • Bi sorun olur mu? hayır olmaz, yasal değildir vs zaten kişisel kullanıcı olup sistem toplayan çoğu kimse orjinal kullanmıyor. sizin burda yapmanız geren bilgisayarcıya değil kendi servisine vermek olacaktı cihazı onlar önceki gibi lisanslı bir şekilde size formatlayıp vereceklerdi
  • Sistem ve özelliklerine gir en altta orginal olup olmadı gözükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkTeam5646

Sistem ve özelliklerine gir en altta orginal olup olmadı gözükür.

sen ilacını verdikten sonra orjinal olarak görüyor sistem kendini o yolla öğrenemezsin
  • Mavicanavar M kullanıcısına yanıt
    Malesef garanti süresi bitti öyle olsa direk vericem zaten

• Adam yalan atmayıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilgisayarcıya gelen her bilgisayara orjina windows kursalar adamlar 1 aya batarlar orjinal değildir
  • orjinal değildir tabi ki ama ev kullanıcılarına lisans uyarısı vermesin diye crackleniyor, senin bilgisayarında eski sürüm de olsa lisans etiketi varsa onu yüklemesini isteyebilirdin. Ama problem edilecek bir şey yok.
  • yapılan crackler bazen süreli oluyor.bir süre sonra windows u etkinleştirin mesajı alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.