Kullanıcı hesapları bölümünden konulan şifreler artık kırılıyor hemde çok basit...Eğer bilgisayara kırılmayacak bir şifre koymak istiyorsanız ; Başlat - Çalıştır'a : syskey.exe yazıp enter'a basınız..Ve Şifreyi koyunuz....Kesinlikle buradan konulan şifre kırılamıyor..
peki kırılan şifreler nereden kırılıyor
Kırılamayn şifre yoktur, bir geçiniz lütfen.
Piyasada tüm xp şifrelerini sıfırlayan CD'ler dolaşıyorken üstelik...
quote:
Orjinalden alıntı: spydevil
Kullanıcı hesapları bölümünden konulan şifreler artık kırılıyor hemde çok basit...Eğer bilgisayara kırılmayacak bir şifre koymak istiyorsanız ; Başlat - Çalıştır'a : syskey.exe yazıp enter'a basınız..Ve Şifreyi koyunuz....Kesinlikle buradan konulan şifre kırılamıyor..
erd commander'ın kemkileri sızlıyo...
Peki bu şifrenin kırıldığını ve pc nin içine girilip kurcalandığını biz pc nin başına geçtiğimizde anlayabilirmiyiz. Bir örnekle sorayım. Diyelim ki benim şifrem :1234, bu şifre kırıldı. Ben geldim pc yi 1234 ile mi açacağım? Yani pc yi kullandıktan sonra ilk haline döndürüp mü bırakıyor?
:D qetir o biLqisayarı Syskey'ide kıraLım.. No probLem benim için.. ;) Her TürLü Windows $ifresi kırıLır.. Ek Bilgi: Ayrıca ERD Commender Syskey'de konuLan $ifreyi kıramıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: emremcp
quote:
Orjinalden alıntı: spydevil
erd commander'ın kemkileri sızlıyo...
Evet bende onu kullanıyorum Arkadaşlar syskey şifresini kıran bir yazılım görmedim .. Herkesde kırılmadığını onaylıyor