Şimdi Ara

Bilgisayara Kırılmayacak Şifre Koyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanıcı hesapları bölümünden konulan şifreler artık kırılıyor hemde çok basit...Eğer bilgisayara kırılmayacak bir şifre koymak istiyorsanız ; Başlat - Çalıştır'a : syskey.exe yazıp enter'a basınız..Ve Şifreyi koyunuz....Kesinlikle buradan konulan şifre kırılamıyor..

• peki kırılan şifreler nereden kırılıyor
  • Kırılamayn şifre yoktur, bir geçiniz lütfen.

Piyasada tüm xp şifrelerini sıfırlayan CD'ler dolaşıyorken üstelik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

Kullanıcı hesapları bölümünden konulan şifreler artık kırılıyor hemde çok basit...Eğer bilgisayara kırılmayacak bir şifre koymak istiyorsanız ; Başlat - Çalıştır'a : syskey.exe yazıp enter'a basınız..Ve Şifreyi koyunuz....Kesinlikle buradan konulan şifre kırılamıyor..

erd commander'ın kemkileri sızlıyo...
  • Peki bu şifrenin kırıldığını ve pc nin içine girilip kurcalandığını biz pc nin başına geçtiğimizde anlayabilirmiyiz. Bir örnekle sorayım. Diyelim ki benim şifrem :1234, bu şifre kırıldı. Ben geldim pc yi 1234 ile mi açacağım? Yani pc yi kullandıktan sonra ilk haline döndürüp mü bırakıyor?
  • :D qetir o biLqisayarı Syskey'ide kıraLım.. No probLem benim için.. ;) Her TürLü Windows $ifresi kırıLır..
    Ek Bilgi: Ayrıca ERD Commender Syskey'de konuLan $ifreyi kıramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremcp

quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

Kullanıcı hesapları bölümünden konulan şifreler artık kırılıyor hemde çok basit...Eğer bilgisayara kırılmayacak bir şifre koymak istiyorsanız ; Başlat - Çalıştır'a : syskey.exe yazıp enter'a basınız..Ve Şifreyi koyunuz....Kesinlikle buradan konulan şifre kırılamıyor..

erd commander'ın kemkileri sızlıyo...

Evet bende onu kullanıyorum Arkadaşlar syskey şifresini kıran bir yazılım görmedim .. Herkesde kırılmadığını onaylıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SpydeviL biraz ara$tır buLursun beLki ama ben sana buLmanı qaranti edemem.. Ben Zamanında cok kırdım Syskey Sifresini buna inan..
  • Bu ekteki resimde neLerin yazdıqını iyi oku ondan sonra Karar ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.