Şimdi Ara

Bilgisayar Wi-fi modemi görmüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
191.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün hp pavillion g6 aldım aynı modem aynı sorun. başka bilgisayarlar modemi görüyor, benim bilgisayar da başka modemleri. yardım edecek birileri var mı?
  • Benim bilgisayarımda pavilion g6 modemde aynı ve aynı sorun bende de var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun çözümü bulunamadı mı? Evde 2 bilgisayar iki telefon var. Benim bilgisayar bağlanıyor telefon bağlanmıyor. Arkadaşın telefon giriyor, bilgisayar girmiyor. 15 metre kablo aldık çektik salondan, mülteci evi gibi oldu giriş. Kaçak göçek iş yapıyomuşuz gibi sanki ordan burdan kablo fırlıyor. Ne yapabiliriz acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 13 Kasım 2012; 23:46:59 >
  • evet çok gıcık bir durum insanı deli ediyor böle şeyler :)
  • lanet olsun air6372so arkadaş bence bu modem sorunlu aynı sorunları bende yaşıyorum :D
    isim değiştirdim düzeldi bi ara ama modemi kapatıp açtım sorun gene başladı
  • Air 5341 modem sorun aynı, malum IP değiştirmek için modemi açıp kapattım. Bilgisayar wireless ağı görmüyor, apartmandaki diğer ağları görüyor. Diğer bilgisayarlar wireless ağı görüyor. Yani modem ve pc birbirine darıldı!
    Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi, ama her an tekrar olabilir gibi geliyor, bana.
  • Bende de aynı sorun vardı tek farkı ağı bazen görüyor fakat girmiyordu tanıla yapınca düşük sinyal uyarısı veriyordu. Modemden adını değiştirip kanalı 6 yaptım şşuan düzeldi. Tekrarlar mı göreceğiz.
  • arkadaşlar ben hp pavilion g6 kullanıyorum karşı komşumdan wifi üzerinde net çekiyorum wifi açık oldugu halde benim bilgisayarım görüyor baglan dedigim zaman sorun veriyo ama bazen hemen baglanıyo wifinin driverlerinide yükledim
    bana yardımcı olursanız çok sevinirim
    not çekmekle sorun yok modemin yanında da sorun veriyo
  • arkadaşlar bende komşunun netinden giriyorum wifi olarak bilgisayarıma bu agı kaydettk
    giriyorum bazen kendi atıyo bazen pc açıp kapattıktan sonra girmiyo sorun gider diyo onu yaptım driverleri güncelledim ama bi türlü çözüm yok komşun leptop dan
    girebiliyo ben pc yi modemin yanına götürüyorum girmiyo
    yardım edin lütfen
  • aynı sorun bendede vardı biraz kurcalayınca benim sorunum çözüldü nasıl çözdüm şöyle çözdüm;
    ağ ve paylaşım merkezinden sol taraftan bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin ardından wi-fi ağınıza sağ tıklayıp özellikler>yapılandır açılan pencereden güç yönetimi sekmesinde "güç kazancı sağlamak için,bilgisayar bu aygıtı kapatsının" yanında kutucukta ki işareti kaldırın ve onaylayıp çıkın ben bunu yapar yapmaz düzeldi sorunum ama sizde ne olur nasıl olur bilmiyorum umarım sorununuzu çözer.
  • bende ayrı bir dert var arkadaşlar... wi-fi televizyonum eğer önce modemi açmış isem tv açılınca modemi görüyor ama önce televizyonu açayım yada modemi bir açıp kapayınca göremiyor modemi... modemim ZTE w300.. ayrı bir ayarı varmı modemin wifi için....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockcik

    aynı sorun bendede vardı biraz kurcalayınca benim sorunum çözüldü nasıl çözdüm şöyle çözdüm;
    ağ ve paylaşım merkezinden sol taraftan bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin ardından wi-fi ağınıza sağ tıklayıp özellikler>yapılandır açılan pencereden güç yönetimi sekmesinde "güç kazancı sağlamak için,bilgisayar bu aygıtı kapatsının" yanında kutucukta ki işareti kaldırın ve onaylayıp çıkın ben bunu yapar yapmaz düzeldi sorunum ama sizde ne olur nasıl olur bilmiyorum umarım sorununuzu çözer.

    ayarları değiştirelimde, ne yapacağız ayarları daha detaylı anlatırmısınız....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gogorok

    Air 5341 modem sorun aynı, malum IP değiştirmek için modemi açıp kapattım. Bilgisayar wireless ağı görmüyor, apartmandaki diğer ağları görüyor. Diğer bilgisayarlar wireless ağı görüyor. Yani modem ve pc birbirine darıldı!
    Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi, ama her an tekrar olabilir gibi geliyor, bana.


    AYnı modem bende de var aynı sorunu bende yaşıyorum şuan modeme kablolu bağlıyım , akşamüstü evden çıktım pc yi uyku moduna aldıp gece 9 da geldiğimde wifi i görmüyordu ne ıphone ne de notebook , kapadım açtım olmadı , reset attım aynı ayarları tekrar yaptım yine olmadı , modemi alalı daha 2 ay olmadı ilk kurulum yağtıgım gün de aynı sorunu yaşadım yarım saat sonra mucize bir şekilde wifi gelmişti ama şuan böyle bir mucize yine olmadı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttszgn -- 18 Nisan 2013; 1:08:28 >




  • arkadaşlar benimki Airties-RT104 her telefondan wifiyi denedim herşeyi gördü ama beninkinigörmedi sorun nedir acaba?
  • Çözümü buldum ; pc'den kablosuz ağ aramasını kapatıp, modemin adını değiştirin. Modemin adı değiştikten sonra kablosuz ağı yeniden açık rahatlıkla bağlanabilirsiniz.
    win 7 kullanıcısıyım az önce hallettim selam hp g6 !
  • ARKADASLAR BENDE AYNI DERTTEN MUZDARIPTIM VE BENIM ISLETIM SISTEMIM MACOSX. FARKLI ISLETM SISTEMLERI AYNI DERTTEN MUZDARIPSE PROBLEM MODEMDIR IC GUDUSUYLE AYARLARI KURCALAMAYA BASLADIM. MODEMIN WIRELESS AYARLARINDAKI "AIRTOUCH" SECENEGINI KALDIRINCA HERSEY DUZELDI. NEYE YARADIGI HAKKINDA HICBIR FIKRIM YOK FAKAT NEYI BOZDUGU BELLI...
  • Bende de aynı problem war.kesin çözüm nedir ?
  • air6372SO için kablosuz ayarlarında kanal var onu 9 yaptım düzeldi bir deneyin.
  • http://192.168.2.1 buraya girip kablosuz ağı seçin mod bölmesinden 801.11 b/g/n gibi isretler var oradakini 801.11 b/g olarak değiştirin görmüyorsa kanalı auto olanı seçin
  • selam arkadaşlar bendede aynı sorun vardı burdaki önerileri izleyerek kanal sayısını 13 ten 9 düşürünce oldu cok teşekkürler sizde kanal sayısını düşürerek belki 9 belki 6 deneme yaparsanız düzelecektir
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.