Şimdi Ara

BİLGİSAYAR VERDİĞİMİZ PARAYI HAK EDİYORMU ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nhjoedo

:) BU BENİM İLK MESAJIMDI SANIRIM BENİ TEBRİK EDERSİNİZ:))

tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nhjoedo

:) BU BENİM İLK MESAJIMDI SANIRIM BENİ TEBRİK EDERSİNİZ:))

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

deegr tabi, degmez d,ye dusunen demek ki bilgisayarin nimetlerinden pek fazla yararlanamiyor eheh.. ustelik bir senede eskimiyor, eskidi demek yanlis. ne yapiyorsunuz pc ile?

Katılıyorum Hocam
  • Yilda 1,5 bin tl harcaniyordur bizim evde birde bu yaz 2. Bilgisayarda olucak bence kesinlikle değiyor tbi bir kitap okumak daga yaarli ama ayni zevki alamiyorum icerdigi onca sey filmler sosyal aglar oyunlad bilgiler bence kesinlikle deger.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzyilin hort u olmuş , bu arada yorum atanlar konunun 2002nin konusu olduğunun farkindalar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 12 sene önce evet teknoloji çok hızlı gelişiyordu artık eskisi kadar hızlı gelişmiyor işlemciler için artık çok hızlı bir artış olmuyor onun yerine daha çok ekran kartları gelişiyor
  • Dostum sana bi örnek vereyim;

Yaklaşık 3.5 yıl önce X3 720-4 Gb Ram-Anakarta toplamda 600 TL civarı para vermiştim.Daha sonra ise HD6870 aldım.O karta da 550 TL yerine 520 TL vermiştim (6850 alıcaktım aslında ama saolsun exa'daki görevli indirim yapmıştı).Sonra ise gittim monitör aldım 400TL civarına

1 yıl önce işlemci-ram-anakartı babama verip kendime X6 6300-4Gb DDr3 ram-Gigabyte 990XA-UD3 aldım.Toplamı 650 TL civarına geldi.Ayrıca monitör ve ekran kartımı da değiştirmeden tüm oyunları 1920x1080 ultra yada high'da oynayabiliyorum.Eğer aldığın donanım tamamen f/p ürünüyse değiyor ama şuan gidip bi titan yada titan z almak çok da mantıklı değil.Orta-üst segment bi ekran kartı, işlemci ve anakart tüm ihtiyaçlarını karşılar

Ayrıca alacağın malzeme sıfır olacak.Etiketini bile sen yırtıcaksın çünki 2. el donanımlarda ne yapıldığı belli olmuyor (bios atılmış olabilir, voltaj verilmiş olabilir, kart hatalı olabilir vs.)

Ama pc yi sürekli upgrade etmen gerekiyor.Elimde bir de xbox 360 var ve gta5'i bile hiç kasmadan, donmadan oynayabiliyorum.Donanım ?

3.2 GHz saat frekansında çalışan, 3 çekirdekli IBM PowerPC tabanlı sistem işlemcisi (CPU)
    500 MHz saat frekansında çalışan, ATI tarafından tasarımı yapılan XENOS kod adlı grafik işlemcisi (48 adet tümleşik (Unified) shader, gelişmiş görsel efektlerin yaratımı için GPU çekirdeğine tümleşik 10 MB eDRAM)
    800 MHz saat frekansında çalışan 512 MB GDDR3 sistem belleği (CPU ve GPU ortak erişmektedir) ile sağlanan 22.4GB bellek bant genişliği

Bu donanım pc'de olsa gta 5'i oynamayı bırak ana menüde bile takılır

Oyun oynanıcaksa en iyisi konsoldur bence

• Adam 2002'de açmış konuyu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.