Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Turksit MUSTANG koltuğumu alalı hemen hemen bir ay oldu. Çok memnunum.
    Koltuğa oturmak için sürekli fırsat kolluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Türksit mağazasının N11'inden Yatar Mekanizmalı koltuğunu alalı 1 ay kadar olmuştur. Bilmiyorum daha önce böyle bir ürün kullanmadığımdan mıdır ama popom sonunda huzura kavuştu. İncelemeyi yapacağım. 164 TL'ye geldi.

Turksitin hangi modelini aldınız hocam ? Turksit Speed mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Türksit mağazasının N11'inden Yatar Mekanizmalı koltuğunu alalı 1 ay kadar olmuştur. Bilmiyorum daha önce böyle bir ürün kullanmadığımdan mıdır ama popom sonunda huzura kavuştu. İncelemeyi yapacağım. 164 TL'ye geldi.

Turksitin hangi modelini aldınız hocam ? Turksit Speed mi ?

http://www.kliksa.com/urun/turksit-speed-yatar-mekanizmali-makam-koltugu-siyah/902361209?gclid=CjwKEAiAo8emBRCX_OqU4qek6y8SJACzgf8fL2Jbds3KHyM4TdzSZdcM0mHpffrb8dOjOuvWQJ7WTRoC5OPw_wcB

Linkteki ürünün aynısını N11 üzerinden almıştım. Ürün geldi, zaten yarı kurulmuş halde büyük bir karton kutuda göndermişler ve oldukça ağır bir kutuydu.Kargo şirketinden gidip aldığıma pişman oldum diyebilirim. Bunun dışında alyanına kadar hepsini yollamışlar, bu sayede kurulumu 5 dakika gibi kısa bir sürede yaptım..

Şu an da kullanıyorum, bel desteği ve yatar mekanizması ile 194cm olan benim bile rahat etmemi sağladıysa sandalye gerçekten saygıyı hak ediyordur. Ama daha önce de söylediğim gibi, eskiden hep 60TL'lik ofis sandalyesi tarzı sandalye kullandım, bir nokta sonra bir şekilde bozulmayı veya kırılmayı başardılar.

Bunun dışında aldığımın 8. günü halı üzerinde kullandığım için 5 tekerleğinden biri kırıldı. Firmayı aradım, sandalyeden memnun kaldığımı ama böyle bir sorun olduğunu söyledim. Oradaki beyefendi haklısınız, zaten garanti dahilinde olduğu için biz yolluyoruz veya tamirini sağlıyoruz. Garanti olması açısından 2 tane tekerlek yollatıyorum dedi ve ertesi gün 2 tane tekerlek kargo ücretsiz olarak teslim edildi. Türksit firması burada gözüme girdi anlayacağınız.

• MARKUS almaya niyetlendim. IKEA İzmir'de yok hatta hiç bir IKEA mağazasında yok.

Internet üzerinden almak isteyince 52 TL kargo masrafı çıkıyor.

Bu ürün artık sadece net üzerinden mi satışta acaba ?

Edit. MH arayıp bilgi alın sanırım sitelerinde mağaza stokları güncellenmiyor düzenli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hayko -- 8 Şubat 2015; 21:39:11 >
  • bu sigma koltukları tavsiye edermisiniz?
  • Hocam ben de aynı koltuğu evde kullanmak için 2 hafta önce hepsiburada.com dan almıştım. Siyah - turuncu olanını aldım ve dediğiniz gibi kurulumu çok kolay ancak ayaklara amortisöru yerleştirdiğimiz deliğin altı boş ve otururken bir anda aşağıya düşmeyelim. Acaba bu diğer koltuklarda da böyle mi ilk defa böyle bir koltuk aldığımdan pek bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Adore Max Office Comfort Yönetici Koltuğu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=ofisadrmxy300sf&categoryId=15321

Bu koltuk için 75 TL çekimi kullanacağım. Koltuğu deneyen, kullanan, tavsiye verebilecek olan var mı?
    En azından firma kaliteli midir?

• Arkadaşlar merhaba

Adore Vento
    Porsche
    Türksit Mustang

Bu makam koltuklarını kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim ?

Hangisini tavsiye edersiniz ?
  • arkadaşlar aramadığım yer kalmadı, aşağıdaki tipte koltuğu Türkiyede nerden buluruz?

http://kneelingofficechairs.com/

bu tiptekiler insan bedeni için en ergonomik koltuk formundaymış. google da aratınca dünyada yaygın olarak kullanıldığı hatta bel rahatsızlığı olanların özellikle kullandığı görülüyor.
    üretimine biz mi başlasak napsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar merhaba

Adore Vento
    Porsche
    Türksit Mustang

Bu makam koltuklarını kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim ?

Hangisini tavsiye edersiniz ?

+1 bende bunlardan birisini alıcam.Elinde olanlar bilgi verirse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasin_2015

Bende Turksit MUSTANG koltuğumu alalı hemen hemen bir ay oldu. Çok memnunum.
    Koltuğa oturmak için sürekli fırsat kolluyorum.

hocam bende bu koltuğu almayı düşünüyorum. netice biraz geniş ( 125 kg olunca tabi ) sığarız demi. nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz.
  • Gayet memnunum. Haftasonu yine 6-7 saat tepesindeydim. Seviyorum koltuğumu.
  • Bende Türksit Mustang var.
    Ben gayet memnunum. Keşke bunun yerine şunu alsaydım vs. demedim hiç.
    Deneme şansınız varsa hepsini deneyin tabi.
  • bugün metroya uğradım, hepsini inceledim ve 279 tl lik metal ayaklı suni deri olanı aldım. en rahatı oydu içlerinde.

neden metrodan aldım? hem yakın olması hem de internetten çekle kupon siparişi ile getirmeye karşın gelecek ürünü satın aldıktan sonra denemenin ve iadesinin zor olması. ağır ürünü tekrar paketleyip, kargo şubesine iade ile uğraşamazdım + iade kargosu ücreti tüketiciye ait diye biliyorum, bu ağırlıkta kargo ücreti çok tutar.

fileli, eğimi de sabitlenen model vardı aynı fiyata fakat sırt kısmı , dolgusu hiç rahat değildi, sanki sizi fit olmaya , dik durmaya itiyor gibi.

bana oturunca rahatlık verecek model lazımdı. ayrıca ne eğim mekanizması nede ayarlı kolçakları bana kesinlikle güven vermedi, eğer eğimi de ayarlanan bişey alınacaksa para gözden çıkartılmalı, sırf kolçakları ayarlı yada eğimi sabitleniyor diye böyle plastik kolçaklı, mekanizması elinizde kalacak sandalye alınmamalı. yani fonksiyon isteniyorsa sakın fiyatı ucuz diye atlamayın, illa fonksiyon olacaksa mekanizması da patentli, markalı olmalı + bağlantıları, sünger dolguları vs. de iyi olmalı.
    ayrıca üründe eğim sabitleniyor zannediyorsunuz ama aslında olan biten 3 kademede kilitleme yapması, yani düz modellerde dik oturuşta kilitlem varken bunda dik + 2 toplam 3 pozisyonda kilitleme var. öyle istediğim açıda kilitlerim, çok ince ayar yaparım sanmayın.

eğer eğimi de sabitlenen kolyukların hakkını verecekseniz , bu durumda önceki mesajda yazan arkadaşlar gibi 1000 tl üzeri gözden çıkarmanız şart.

bu arada 169 tl ye yine metal ayaklı ve sırtı file-deri karışık model vardı, kolçaklar özel kaplama plastik ve kolçak bağlantısı da metal, yani malzemesi çok iyi. onu da beğendim, o da çok rahattı ayarlarını yapınca.
    fakat görüntüsü de şık olsun diye tamamı deri olanı aldım.
    bütçesi az olanlar 169 tl lik modeli alabilirler, plastik ayaklı modellere göre fiyatı kesinlikle iyi, marka sigma metronun kendi markası.

bu kadar mesaj okudum, ayrıca soru sordum cevap veren de olmadı ama senior üye olarak görevimi yerine getireyim, teknik açıdan da çoğunuzun göremediği bilgileri paylaşayım istedim. bir sonraki koltuk alışverişine kadar, bye bye.

• Hepsiburada.com 'dan Porsche Metal Makam Koltuğu aldım. Ürün yurtiçi kargo ile bugün geldi. Pofuduk bir koltuk değil. Biraz sert (benim istediğim tarz). Malzemesi oldukça ağır. Dolayısıyla kargo ücreti fahiş = 65 TL. Montaj kısmı zaten çok kolay. İlk izlenimlerim olumlu. Herhangi bir sorun yaşayacak olursam - inşallah yaşamam- sizleri bilgilendiririm.

Plastik kol ve ayak mekanizmasına sahip olanın metal olandan 50 TL daha pahalı olması kıllandırmıştı beni. Çelikel'e bu durumu satın almadan önce telefon ederek sordum. Metal koltuğun yeni çıktığını; ürün tanınsın, yayılsın diye indirimli olarak piyasaya sürdüklerini söylediler. Çelikel'in yalancısıyım ben

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara.deniz -- 9 Şubat 2015; 21:29:07 >

• Arkaya yaslayıp sabitleyebileceğim bir koltuk arıyorum. Henüz bulamadım. Tavsiyesi olan var mı?

edit: Bütçe 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 10 Şubat 2015; 18:46:19 >
  • Bugün Ikeaya gidip 400 TL'lik Markus koltuğu denedim. 1,87 boyum var. Tam benlik bir koltuk. Şu sıralar epey bir koltuk denedim. En rahatı Markus'tu. İhtiyacı ve imkanı olan kesinlikle kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Bugün Ikeaya gidip 400 TL'lik Markus koltuğu denedim. 1,87 boyum var. Tam benlik bir koltuk. Şu sıralar epey bir koltuk denedim. En rahatı Markus'tu. İhtiyacı ve imkanı olan kesinlikle kaçırmasın.

Adore Vento460ı da denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Bugün Ikeaya gidip 400 TL'lik Markus koltuğu denedim. 1,87 boyum var. Tam benlik bir koltuk. Şu sıralar epey bir koltuk denedim. En rahatı Markus'tu. İhtiyacı ve imkanı olan kesinlikle kaçırmasın.

Adore Vento460ı da denediniz mi?

Denemedim hocam. Ama internetten araştırdığım kadarı ile boyu kısa gelebilir. Markus'un

Min. yükseklik : 133 cm
    Maks. yükseklik : 143 cm iken Vento 460'ın

Min. yükseklik: 115 cm
    Maks. yükseklik: 125 cm

edit: + olarak Markus dünya çapında bir marka. Google'a markus chair yazarak aratın. En iyi koltuklar arasında gösteriliyor. Bunlara ek olarak garantisi de 10 yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 14 Şubat 2015; 23:06:55 >

• bu nasıl, tavsiye edermisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.