Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.534
Cevap
541
Favori
1.163.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xDrive Fırtına Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri/Siyah

8826₺

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]amazon
    xDrive Fırtına Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri/Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B18857SZ
  • Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Stone)

8749₺

Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Stone)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CK2M1VDQ
  • Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu

6751₺

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]app.hb.biz
    Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Fiyatı
    https://app.hb.biz/XStOCrJjKG92
  • nurus me too , hem uzun ömürlü hem piyasada bu paralara alınabilecek en iyi ofis koltuğu

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Fiyat yüksek geldi 19-20k çok çok fazla.

Maksimum bütçem 6-7k

• Taksit vs ile ihtimal varsa zorlayın derim hocam . Günlük 4-6 saat kullanımda 7k lık ürünlerin ömrü çok uzun olmaz . Bi kaç sene sonra tekrar almanız gerekir . Me too en düşük ihtimalle 8-10 sene işinizi görür . Benim ofiste kullandığım me too yaklaşık 7 senelik . Sıfır gibi duruyor hala . Günde 8 saat oturuyorum hemen hemen . Böyle sağlık açısından da kritik ürünü bi kere iyisinden alınca sadece tekrar alma probleminden kurtulmuş olmuyorsunuz , aynı zamanda en iyi konforu yaşamış oluyorsunuz .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SONGMICS Ergonomik Ofis Koltuğu Yüksekliği Ayarlanabilir Döner Sandalye Sağlam, Dayanıklı, Siyah Obg21B 52x53x122 cm

5.199 TL

SONGMICS Ergonomik Ofis Koltuğu Yüksekliği Ayarlanabilir Döner Sandalye Sağlam, Dayanıklı, Siyah Obg21B 52x53x122 cm
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01AJ6OWKI
  • xDrive Altay Business Çalışma Koltuğu Siyah

13.649 TL

xDrive Altay Business Çalışma Koltuğu Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09SH9GJJY
  • Bürocci Comfort Metal Ayaklı Ofis Koltuğu-siyah-2244b1110

3.999 TL (Kasım200 Kodu ile 200 TL indirim)

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 112 TL daha uyguna gelir.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]idefix
    Bürocci Comfort Metal Ayaklı Ofis Koltuğu-siyah-2244b1110 - idefix
    https://www.idefix.com/burocci-comfort-metal-ayakli-ofis-koltugu-siyah-2244b1110-p-3981347

• xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah

5603₺

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.n11.com
    xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/xdrive-15li-plus-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-siyah-22098544?magaza=xdrive
  • Ben hawk future aldım baya memnun kaldım. Keyifli bir koltuk. Kasası sağlam.

• 2022 şubat gibi hawk almıştım, konuda da mesajım vardı. Geçen ay oturak kısmında ayarlama mekanizmasının bağlandığı demir yamulmuş, servise yolladim 1500 tuttu. Tamiratı da pahalı bu koltukların..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam selamlar,

bende daha yeni me too aldım, dün elime ulaştı, 2 gündür deniyorum, hatta 1 tane AIR SOHO 1 tane de ME TOO aldım, farklı evlere. Fakat Me Too nun minderi bana biraz rahatsız geldi, önceki kullandıgım koltuk yönetici koltuguydu ve baya dolgun sünger oldugundan belki ona mı cok alıstım dedim ama mesela Air Soho daki sünger de daha dolgun me too ya göre. MH'ye konuyu ilettim fakat minderlerin standart oldugunu söylediler. Yani uzun lafın kısası, siz minder için ek birşey kullanıyor musunuz yoksa bana mı tahta gibi geldi anlamadım, bacaklarıma bile vurdu sanki ağrısı kısa süre otursam bile.

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Selamlar . Yeni üretim me too lar daha sert süngerle geliyor hocam . Kullandıkça aalışacaksınız bence . Yeni serinin avantajı da sırt fileleri çok daha kaliteli hale geldi . Benim emektarın oturma kısmında bile bi çökme vs yok. Sizin ürün çok daha dayanıklı olacak muhtemelen . Ama tabiki %100 sizin vücut şeklinizi alamayabilir ama me too kullanıp memnun kalmayan birini duymadım

• Teşekkür ediyorum cevabınız için hocam. Diğer modelden dolayı belki böyle hissediyorumdur, çünkü rahat ediyorum süngerine oturunca. belki me too yu da bununla değiştiririm diyorum ama bunun da sırt kısmı ayarlanmıyor ve başlık yok malesef :)

Me Too'da dediğiniz gibi file kısmı rahat, boyum 180, o yüzden başlık kısmı da tam denk geliyor bana orası da rahat, yaslanıp bişeyler izlenebilir kesinlikle. Tek sıkıntım popo biraz zemine oturur gibi hissettirdi, sünger dansitesi kesinlikle daha az geldi bana :) Acaba beyaz olan modeller daha mı rahat diye düşündürdü. Cünkü sadece renkten dolayı fiyat farkı olamaz gibi geldi. Bu kısımda tek çözüm iade edebilirsiniz dendi malesef. Halbuki burda bi yerde aynen zemine oturuyomuş gibi hissedip daha iyi bir süngerle değiştirldiğini okumuştum ama o mesajı bulamadım. 1-2 gün daha düşünüp kararımı vereceğim bakalım.

Daha iyi bir alternatif de göremedim piyasada, oyuncu koltuklarını deneyimleyebileceğim yer olsa onları da denerdim ama o topa hiç girmek istemiyorum, çok uzun ömürlü olduklarını düşünmüyorum onlarında. Kumaş ve sade bir şeyler bakıyordum. Ikea Markus ve Me Too arasında kalmıştım en son.

Bir üstteki mesaja ithafen, jarvfjallet kesinlikle şık bir koltuk, bende deri istemediğimden uzak durmuştum, bel destek kısmı da bi tık sert gibiydi sanki tam hatırlamıyorum ama Markusa oturunca daha yumuşacık gelmişti bana. Fakat markusunda kol dayamaları vasat gelmişti :) @Emple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 1 Aralık 2024; 22:26:26 >

Timob Felix hakkında ne düşünürsünüz hocam? Alan herkes memnun olduğunu ifade etmiş. 9500-10000₺ civarında bulunabiliyor.

• Emple kullanıcısına yanıt

hocam şimdi baktım fakat hiç bir teknik bilgi yazmamışlar boyutları vs, ama uzaktan güzel duruyor hocam, bir iki videoda iyi kavradığını da belirtmişler, ama kesinlikle denemeden bilinmiyor, birine rahat gelen size rahat gelmeyebilir, ben mesela daha yumuşak, yüksek dansite minderlerde rahat edebiliyorum. 8-10 saat bilgisayar başında oluyorum çünkü.

Hocam beyaz olanın iskelet maliyetinden ötürü farklı fiyatı . Geri kalan tüm malzemeleri aynı . Nurusta giriş seviyesine yakın olan personel koltuğu dediğimiz koltuklar daha yumuşak oluyor . Sebebi daha ufak oluyor oturum kısımları ve sert bir oturumda sanki bi tepede oturmuş hissiyatı oluşmaması . Online satılmıyor keşke satılsa Tulya modeli tam giriş seviyesi ile me too arasında , fiyat olarak da cazip konfor olarak da üst seviyeye yakın bir koltuk . Bulunduğunuz yerde bayi varsa deneyin derim .

6 sene önce evde akşamları 1-2 saat kullanım için d-chair modelini almıştım . tıpkı sizin yeni me too gibi sert gelmişti . zaman içerisinde alıştım , bazen me too dan rahat hissettiriyor .

Oyuncu koltuklarının çoğu kısa ömürlü ürünler . Bel kısımları kapalı ve şekil değişmeyen yapıda . Uygun fizikte birisi rahat edebilir ama en ufak vücudu uymayan birini de perişan eder . Markusu kısa süre denedim ama uzun kullanmadım . Bence fiyatına göre iyi sayılır ama malzeme kalitesini beğenmedim . Yıllarca sağlam kalacak hissiyatı vermiyor .

• Emple kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla oturum kısmı gerdirilmiş file . Bu tarz ürünler ilk zamanlar oldukça rahat olur ama zamanla file potluk yapıp bollaşmaya başlar . Oturum zamanla çerçeve altına kayar ve koltuğun ergonomisi biter . Gerçekten zayıf biriyseniz bişey diyemem ama 70-80 kilo ve üstü birisi için ömrü çok uzun olmaz .

Model tavsiyeniz olur mu peki? 80-85 kg için. İş yerinde ayrı, evde ayrı uzun süreler pc başında kalıyorum. Kendi evim için alacağım. İş yerimdeki koltuk da rahat olmadığı için o da ilave bir bel ağrısı yapabiliyor, onu değiştiremiyorum yalnız. O yüzden evdekinin konforlu olmasını istiyorum. Bütçe olarak da 10-11 civarı en fazla olur. 20bin₺'ler konuşuluyor, oturduğum 3lü kanepeye o kadar para vermedim bi çalışma sandalyesine o parayı vermek dokunur açıkçası Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.