Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

Selamlar.
    Aynı koltuktan bende 3 ay kadar önce aldım.
    Koltuktan gıcırtılar gelmeye başladı. Hidrolik pompasının demiri hafif yağ sızdırmıs sanırsam.

Sizde ses sorunu mevcutmu?

Alıntıları Göster
    Selam hocam, koltuğu alalı epey oldu fakat çok rahatsız edici gıcırtı gelmiyor. Mesela bazen arkaya yaslandigimda ufak bir gıcırtı sesi geliyor ama öyle rahatsız edecek biçimde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

Selam hocam, koltuğu alalı epey oldu fakat çok rahatsız edici gıcırtı gelmiyor. Mesela bazen arkaya yaslandigimda ufak bir gıcırtı sesi geliyor ama öyle rahatsız edecek biçimde değil.

Alıntıları Göster
    Benimkide var sağa solia dönerken bile ses yapıyor...
    Öyle aşırı kilo da yok.
    101 kilodayım.
    Servis olayı nasıl işliyor acaba...

Olmasa yarın gül hanım ı arayacağım
    .

• İki koltuk arasında kaldım. Seduna thunder pro ve xdrive fırtına. Seduna 630 lira, fırtına 1300 lira. Yarı yarıya fark var. Fırtınayı denedim gerçekten rahat bir koltuk kaliteli de ama bir koltuğa bu kadar para vermek düşündürüyor. Ekran kartımdan daha pahalı Bazen günümün yarısı bilgisayar başında geçiyor. Baya konuşulmuş ama uzun dönem seduna kullananlardan yorum alabilir miyim 630liraya önerirler mi acaba ?
  • -YLCN kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nedir incelediniz mi ?

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam İstanbul daymış yerleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kargo nolacak hocam istanbula? istanbulda deneyecek yeriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

İki koltuk arasında kaldım. Seduna thunder pro ve xdrive fırtına. Seduna 630 lira, fırtına 1300 lira. Yarı yarıya fark var. Fırtınayı denedim gerçekten rahat bir koltuk kaliteli de ama bir koltuğa bu kadar para vermek düşündürüyor. Ekran kartımdan daha pahalı Bazen günümün yarısı bilgisayar başında geçiyor. Baya konuşulmuş ama uzun dönem seduna kullananlardan yorum alabilir miyim 630liraya önerirler mi acaba ?
    Ben seduna aldım. Benden gördü denedi ev arkadaşımda aldı.
    Ben 630a o 530a aldı.

Benim koltuktan sesler geliyor arkadaşınki şuanlık bişi yok

Zamanım olup arayamadım sedunayı. Çok rahat ama çıkan ses rahatsız ediyor.

• Kısa zaman önce, çok uzun araştırmalar sonucu Ikea - Markus modelini almıştım, buraya da yazmıştım.
    2-3 hafta kadardır kullanıyorum, günde 8 saat oturuyorum, bazen daha fazla; kusursuz bir koltuk diyebilirim.
    Normalde yarım saat sonra başlayan sırt, boyun ağrıları çok uzun saatlere rağmen hissedilmiyor.
    500 tl ile çıktığım bu yolda bütçemi iki katına çıkardığım için çok rahatsızdım ama şu an çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

Bu da ürünle ilgili bir bilgi olsun merak edenler, düşünenler için.
  • şu anki en ucuz ofis koltuğu sanırsam

www.hepsiburada.com
    Remaks Kollu Sekreter Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/remaks-kollu-sekreter-koltugu-siyah-p-HBV00000A01CW?magaza=hizliucuznet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdrive sancak modelini deneyen var mı? Yerli koltuk diye reklam yaptıkları için biraz çekingen yaklaşıyorum ancak başka sırt ve kolçak ayarlı sağlam bir model göremedim düşük bütçede.

• Arkadaşlar dün koçak ofis diye bir yere gittim tavsiye üzerine. Bir çok sandalyeye baktım ama bir tane bekleme koltuğu vardıki hayatımda bu kadar rahat bir koltuğa oturmadım. Eski model Amerika arabalarının koltuğu gibi dışında çok kalın yumuşak bir süngerimsi yapı altindada sünger tarzı bir yapı daha vardı dış kaplamasi yumuşak deri. Sandalye direk olarak bedeni sarıyor ve aşırı rahattı. Onun patron olan modeli bu hafta gelecek dedi ellerinde varmış adamın biri beğenmiş almış gitmiş fiyatınada patron modeline 1.100 TL yıldız ayağa 1.000 TL bekleme modeline de 900 TL yaparım dedi. Pazartesi gidip bakacam büyük ihtimal alırım fotoğraflarını koyarım. İkea dan sandalye alayım diyodum böyle bir sandalyeyi bu fiyata bulmak beni şaşırttı. Sandalye arayan arkadaşlar bence beklesin gelir gelmez yorum yazarım.

• n0fx kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyoruz. yeri nerede bu dediğiniz firmanın?
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    www.kocakofis.com
    KOÇAK OFIS | OFİS KOLTUKLARI
    http://www.kocakofis.com/urun.php?detay=8

bunlarda var mı dediğin? hocam
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Ben almayı düşünerek mağazasına gidip denedim. Fakat rahat değil, oturma kısmı biraz dar ve bacaklarınızı kasıyor rahatsız ediyor yani. O yüzden fırtına siparişi verdim bekliyorum. O fiyatlara yakın ikeadaki markus daha rahat sancaktan. Ama markus ve fırtınayı karşılaştırınca fırtına daha rahat konforlu.
  • Sitesini gösterdiğin iyi oldu. Baktığım koltuğu bulabildim desem yalan olur hatta beğendiğim modellerinde bir çoğunu bulamadım siteyi güncellememiş olabilirler. Şekil itibari ile şuna benziyordu. Benim denediğimden farkı antrasit renkti, kolları metal ama üst kısmı kaplamaydı, dikiş kısımları daha farklıydı. Yapı itibari ile bu tarzdı 2 katmanlı dolgusu vardı. Bunun makam tarzında kafalık kısmıda var dedi. Her kiloya uygun diyebilirim çünkü içine gömülüyosun. 1 kaç gün içinde gidersem fotoğrafta çekerim.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Boy kilo nasıl hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Boy kilo nasıl hocam?
    175e, 70. Ama 186 100 kilo arkadaşımda rahat etti markus ve fırtınada.

• 1.80 boy 100 kg ağırlığım var. 860'a sancak almıştım black friday'den. Ürünün kalitesi, işçiliği çok güzel. Çok beğendim ürünü, o yönden gönlünüz rahat olabilir.
    Ama benim gibi kalın bacaklı, iri arkadaşlar için aşırı rahatsızlık vermese de yan tarafları bir süre sonra acıtıyor.
    Ben bu sorunu basur minderi koyrak aştım. Arkama da ek bel minderimi koydum. Uzay üssünde gibiyim

• hepsiburada trendyol koçtaş gibi yerlerde 1150liradan satılıyor..
    ADORE kendi websitesinde güzel bir indirim yapmış..
    ayrıca sepette de ekstra %10 düşüyor..
    sonuçta 873liraya geliyor..
    bu zamanda bu fiyata böyle konforlu bir koltuk bi daha zor!!!

ADORE LINK

not: ben BlackFriday takviminde aldım.. horoz lojistik ile ücretsiz gönderdiler!

• Adore'nin fiyatlar şu an iyi de denemeden koltuk almak piyango gibi biraz.

İstanbul'da kendi mağazası, ne bileyim ürünlerini satan bir yer falan yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.