Şimdi Ara

Bilgisayar topluyorum,bilgi gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Detaylı olmasada özelliklerini vereceğim,siz ne düşünüyorsunuz nasıl daha iyi olabilir,max payne 3 gibi oyunları açar mı,ne kadar dayanır ve nasıldır düşüncülerinizi söylerseniz sevinirim.

Ram : Hi-level 2x4gb 1600 mhz
    Monitör ; LG W2261VP-PF 21.5" 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD
    İşlemci ; İntel core i5 3.2 ghz
    Anakart ; Şöyle söylim işlemciye uyan tek asus anakart bu çıktı.Zaten bir tek mersinde ki mağazalarında varmış vatanda var..
    ASUS P7H55 INTEL H55 SOKET 1156 DDR3 2200MHZ(O.C.)SATA 2.0 USB 2.0 ANAKART
    Ekran Kartı ;Buda yanılmıyorsam bu olacak arkadaşlar.POWERCOLOR HD4830 GDDR3 1GB 256BIT ATI RADEON DX10.1 EKRAN KARTI

400 wlık güç kaynağı ayarlandı,güzel bi tane küçük siyah vestel kasa,soğutucusudur felandır tamam.

Ve bunların hepsi sadece 900 tl,görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim bir tek ekran kartı şüpheli geliyor şu an benim gözüme bilemiyorum,4850'si var birde bunun ddr5 olması gerekiyor.
    Monitör felan gayet güzel zaten

• Ekran kartı kötü bence diğer parçaların yanında düşük kalmış bence GTS250 almalısın ekran kartı olarak ve psu düşük gelebilir belki.
  • Oyun amaçlıysa dengesiz bir sistem olmuş. Bütçe kısıtlıysa AMD ye yönelmelisin ekran kartı ve bağlı olarak psu daha güçlü olmalı.
  • Ekran kartı şakamı ? en az hd5670 alınmalı gts 250 yazan olmuş
  • Bende sizin gibi düşünüyordum zaten arkadaşlar sistem iyi bence,ekran kartı yükseltilebilir.En azından 4850 olabilir kanımca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.