Şimdi Ara

Bilgisayar toplama ve fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü toplayacağım fakat fiyatlar uçmuş durumda. Vatandan fiyat aldım dün gtx 1070 li 8. Nesil işlemcili bir pc topladım sıfırdan 8.800₺ buldum ve monitör klavye hdd ve bir kaç küçük zımbırtı dahil olmadan hemde.

İkinci el canavar gibi makineler var fakat güvenip de alamıyorum. Elimde patlarsa hüngür hüngür ağlarım diye.

Parça parça dışardan toplamayı tavsiye edenler var ise hangi sitelere güvenilebilir. Alışveriş yaptınız mı daha önce. Bilgilendirin lütfen bu hafta toplamam gerekiyor çünkü.

Ayrıca en düşük 1070 ekran kartlı sistem tavsiyeniz varsa yorumunuzun altına iliştirin. Bütçe 10.000₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam anakart ve ekran kartı hariç diğer parçaları 2.e mantıklı fiyatardan bulup alınabilir ancak günümüzdeki pazarda heleki ekran kartlarına hiç güven olmuyor malesef 2.el garantili mantıklı parçaları alıp toplanabilir kasa-psu-bellek-sogutucu-işlemci ürünleri yurt içi yurt dışı garantili ürünler makul fiyattan bulundugu vakit alınır bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, dosya depolama açısından oldukça yeterli. Totalda 30 gb yer eden bazı uygulamaları da rahatlıkla kullanacağım, hızında sorun yaşamayacağım ortalama bir sistem istiyorum. Pek bilgim yok bu konuda, fikir verebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2.elde alabileceğin parçaları söylüyorum;

İşlemci, ram, kasa, SSD, ekran kartı burada önemli olan SSD ve ekran kartını güvenilir satıcılardan almak tabi ki garanti şart bu parçaları sakın ola sıfır alma yazık parana hele işlemci ve ram inanılmaz zor bozulan parçalar.

Anakart, power, HDD, monitör, cpu/kasa fanı bunları da mutlaka sıfır al özellikle anakart, power hele ki monitör asla 2.el alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.