Şimdi Ara

Bilgisayar Topladım Fikir Almak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim bu, bu aralar alamayacağım maddi durumlardan dolayı ama borçları kapatınca böyle bir sistem düşünüyorum. Monitör, klavye, mouse'm var işlemci intel core i5 4460 nasıl?

Sağolasın
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Ozancan1994

Sistemim bu, bu aralar alamayacağım maddi durumlardan dolayı ama borçları kapatınca böyle bir sistem düşünüyorum. Monitör, klavye, mouse'm var işlemci intel core i5 4460 nasıl?

alma. almışken yeni nesil al. 6. nesil skylake. zaten arada fiyat farkı yok.
    bu arada gigabyte'ın 500-550 watt kasası var onu koy. daha ucuza gelir.
    bu saatten sonra 4 gb ram alınmaz. 8 gb yap tek olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostibo

everst kasa kimse önermiyor birde anakartı h110m yapabilirsin kasayıda zalman 3 plus 600w

Kasa zalman z3 zaten pencereli güncelledim listeyi günceli bu. 1Tb HDD Mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozancan1994 -- 25 Mayıs 2016; 3:21:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferci_Cildiz

quote:

Orijinalden alıntı: Ozancan1994

Sistemim bu, bu aralar alamayacağım maddi durumlardan dolayı ama borçları kapatınca böyle bir sistem düşünüyorum. Monitör, klavye, mouse'm var işlemci intel core i5 4460 nasıl?

Sağolasın tavsiyeni göz önüne alarak ram'i 1*8 gb olarak ayarladım 2*4 ile aynı fiyata geliyor ileride bir tane daha 8 alırım belki olur 16 gb ama benim düşüncem ram bozulursa falan pahalıya gelmemesi yönündeydi ama 2*2 gb ramim 4-5 yıldır tık yok son zamanlarda pc kafayı yeni reset atınca klavye kafayı yiyor farklı yazıyor ama ram'den midir onu da bilmem başka birşey midir bilmem ama neyse fazla uzatmayayım ram'ler kolay kolay bozulmuyor herhalde 4-5 yılda bir bozulsa nolcak ki sorun olmaz bence harddisk mevcut 1 tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozancan1994 -- 25 Mayıs 2016; 3:18:36 >

• toplanan sistem iyi ama daha iyisi olabilirdi tabi butceye baglı

Orijinalden alıntı: riza_20_

toplanan sistem iyi ama daha iyisi olabilirdi tabi butceye baglı

Olabilirdi tabi ama bana bu bütçe bile fazla, daha iyisi olabilirdi fiyatta sınır yok, daha iyisi olabilirdi 20000 tl verip uzay mekiği yapılabilirdi ama benim için daha iyisi yok elden gelenin en iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozancan1994 -- 25 Mayıs 2016; 10:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek HX324C11T3K2/8 230 TL
    Aerocool GT Black Edition 500W 225 TL
    1 TB 7200 RPM Toshiba DT01ACA100 180 TL
    Akasa Venom Atto 52 TL
    Kingston Fury 120 GB 200 TL
    Toplam 1562 TL

Orijinalden alıntı: Ferci_Cildiz

Sağolasın tavsiyeni göz önüne alarak ram'i 1*8 gb olarak ayarladım 2*4 ile aynı fiyata geliyor ileride bir tane daha 8 alırım belki olur 16 gb ama benim düşüncem ram bozulursa falan pahalıya gelmemesi yönündeydi ama 2*2 gb ramim 4-5 yıldır tık yok son zamanlarda pc kafayı yeni reset atınca klavye kafayı yiyor farklı yazıyor ama ram'den midir onu da bilmem başka birşey midir bilmem ama neyse fazla uzatmayayım ram'ler kolay kolay bozulmuyor herhalde 4-5 yılda bir bozulsa nolcak ki sorun olmaz bence harddisk mevcut 1 tb

Orijinalden alıntı: riza_20_

Bileşenler
    AMD A10-7870K* 515 TL
    MSI A68HM-E33 V2 160 TL
    KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek HX324C11T3K2/8 230 TL
    Aerocool GT Black Edition 500W 225 TL
    1 TB 7200 RPM Toshiba DT01ACA100 180 TL
    Akasa Venom Atto 52 TL
    Kingston Fury 120 GB 200 TL
    Toplam 1562 TL

1-kaliteden çok kısmışsın
    2-ozellikle amd işlemciden uzak duruyorum laptop vardı amd çok ağır işliyordu bir de serisi belli değil sıralama olarak intelden şaşman intel core 2 duo işlemci var pc de kendinden sonra aldığım amd işlemcili laptoptan daha seri onun için kaçıyorum bir de amd intel arasında uçurum fiyat farkı var amd iyi olsa fiyat farkı bu kadar olmazdı. Benim düşüncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.