Şimdi Ara

Bilgisayar Tavsiyesi (Yardımınıza ihtiyacım var!!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsmim Ömer , mekatronik mühedisliği öğrencisiyim. Bilgisayardan çoğunlukla oyun oynasam da okulumdan dolayı SolidWorks, AutoCad gibi çizim programları ve Proteus gibi simülasyon programları da kullanmam gereken zamanlar oluyor. Daha önce uzun yıllar boyu Monster notebook deneyimim oldu ancak artık bilgisayarım vadesi dolması sebebiyle birlikte yeni bir bilgisayar almak durumunda kaldım. 

Aradığım özellikleri şu şekilde sıralayabilirim: 

1- Taşıması kolay olmalı. 2kg'dan az 20mm'den ince olursa mükemmel olur. (2.2kg olur ille 2kg'den az olsun veya 2.2 cm olur ille 2 cmdan ince olsun diye bir derdim yok ancak ne kadar hafif ve ince o kadar iyi benim için) 

2- i7 12700h ve rtx 3060 tercihim ancak bunun muadilleri amd versiyonlarıda olabilir. Ben amd versiyonlarına hakim değilim

3- Çok büyük bir ekran olmasın 15-16 inch tercihim.

4- 30.000₺ birazcık aşabilirim bütçe olarak .

Aklımda ki birkaç model:

1- ROG zephyrus m16 (3050ti olduğundan dolayı tereddüt ediyorum kalan bütün özelikler bana uygun yoksa. En yakın olduğum bu ama dediğim gibi 3050ti 2 yıl sonra ömrünü doldurmasından korkuyorum)   

2- HP omen 16 -b1007nt (birazcık ağır kaçıyor ve 1. seçenekte type-c ile şarj etme özelliği bulunuyor bu da okula adaptör götürmeme gerek kalmadığı anlamına geliyor ama bunda bu özellik yok -Telefon adaptörüm 63W hızlı sarj adaptörü-)

3- MSI stealth 15m (bunda ise işlemci i7-1280p bundan dolayı tereddüt ediyorum ve fiyat olarak 34lere geliyor nerdeyse şuan piyasada sadece 40a var ama 34-35 civarına geliyor arada) 

Kolay gelsin. İyi forumlar diliyorum.

Rog olarak bahsettiğim model:
    Bilgisayar Tavsiyesi (Yardımınıza ihtiyacım var!!!)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.