Şimdi Ara

Bilgisayar Resmen Kullanılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yav Arkadaşlar Benim İşletim Sistemim

İntel Pentium Dual 2.00 Ghz
    3 Gb Ram
    Ati Radeon Hd 4670 Ekran Kartı [1GB]
    Windows 7 64 Bit İşletim Sistemi

Okadar Agım Şagım Bir Donanım Degil Ama Sorun Şu ki Ben Aylar Önce Belki Sene Olmuştur Tam Hatırlamıyorum Bu Sistemle Oynayamadıgım Oyun Sayısı Çok Azdı. Hatta Yoktu Denilebilir. Bitirdigim Oyunların Haddi Hesabı Yok Bu Donanımla Ama Ne Oldu Hiç Bilmiyorum. 6-7 Ay Önce Oynadıgım Oyunlardan Bir kaç Tanesi Online Olarak Warface Oynardım Şuan En Düşükte Kasarak Oynuyorum Pes 2013 Fifa 2013 Bunların İkisinide Uzun Süre Oynamış Biriyim. Gelelim Bugüne Bilgisayarıma Ne Oldu Nasıl Oldu Neden Oldu Bilmiyorum. Şuan Pes Fifa Warface vs Vs Çogu Oyun Hatta Denedigim Her Oyunu Kasarak Oynuyorum Oynayamıyorum DAha Dogrusu Çok fElaket Kasmalar Var.

Denediklerim : Tüm Sürücüleri Güncel Yaptım Ekran Kartı Direct İşe Yaramadı. C'ye Ve D'ye İkisineede Format Attım Windows 7 Olmadı Bilgisayara Format Atıp HiçBirşey Yüklemeen 1 Program Bile Yüklemeden Fifa Yüklüyorum Ve Hala Oynanmıcak Derecede Kasma Var Kasanın İçini Temizledim Güzelce Heryerini Fanı V.s V.s Arkadaşlar ALLAH Rızası İçin Bana Bi Yardım Edin. Oyun Oynuyamıyorum Resmen Pes Ve Fifa En Yüksekte Kasmadan Oynarken Şimdi Pes'i Bile En Düşükte Kasma Olarak Oynuyorum. Ben Ne Yapıyım Çözümü Yokmu Bunun Nedir Sorun Lütfen Yardım Edin.

• öncelikle win 7 32 bit yüklemeniz gerek o sisteme 64 bit olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: n-force

öncelikle win 7 32 bit yüklemeniz gerek o sisteme 64 bit olmaz

Kardeşim İnan Onuda Denedim Zaten 32 Kullanıyordum Dedim Belki Bundan Kaynaklanıyordur Diye 64 Bit Attım Yani 32-64 Fark Etmiyor Gibime Geldi Hepsinde Aynı Kasma Ama Tşkler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: allinhfs

quote:

Kardeşim İnan Onuda Denedim Zaten 32 Kullanıyordum Dedim Belki Bundan Kaynaklanıyordur Diye 64 Bit Attım Yani 32-64 Fark Etmiyor Gibime Geldi Hepsinde Aynı Kasma Ama Tşkler :(

maalesef bilgisayar eski olunca böyle şeyler olabiliyor aklıma gelen tek şey görev yöneticisinden cpu kullanımına bakın yüksekse hayır gelmez daha o işlemciden
  • Ekran kartında sıkıntı olması mühtemel + güç kaynağını değiştiripte denermisiniz eğer imkanınız varsa başka bir pc den söküp kendi makinenize takarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeDo -- 14 Ağustos 2013; 13:00:50 >
  • quote:

quote:

quote:

maalesef bilgisayar eski olunca böyle şeyler olabiliyor aklıma gelen tek şey görev yöneticisinden cpu kullanımına bakın yüksekse hayır gelmez daha o işlemciden

Alıntıları Göster

Kardeş Anlıyorum Ama Önceden Açmasam Tamam Anlıycam Sistem Kötü Ama Senelerce 0 Kasma İle Oynadım Bu Oyunları Şimdi Kasmasının Sebep'i Ne Olabilir Onu Merak Ediyorum Sistemmi Çok Isınıyor Ki Onada Ölçtüm Okadar Sıcaklık Yok Yani Eskisi Gibi :( Ne Yapıcam Bu Bilgisayarla Ocakta 1500 TL'lik Sistem Yapıcam Ama Ocak'a Kadar Ben Oyunsuz DuramamZaten Yıllardr Bekledigim Online Bir Oyunda Başlıyor Onu Oynuyamazsam İyice Kafayı Yerim :(

• quote:

S.Aleyküm Öncelikle..

Yav Arkadaşlar Benim İşletim Sistemim

İntel Pentium Dual 2.00 Ghz
    3 Gb Ram
    Ati Radeon Hd 4670 Ekran Kartı [1GB]
    Windows 7 64 Bit İşletim Sistemi

Okadar Agım Şagım Bir Donanım Degil Ama Sorun Şu ki Ben Aylar Önce Belki Sene Olmuştur Tam Hatırlamıyorum Bu Sistemle Oynayamadıgım Oyun Sayısı Çok Azdı. Hatta Yoktu Denilebilir. Bitirdigim Oyunların Haddi Hesabı Yok Bu Donanımla Ama Ne Oldu Hiç Bilmiyorum. 6-7 Ay Önce Oynadıgım Oyunlardan Bir kaç Tanesi Online Olarak Warface Oynardım Şuan En Düşükte Kasarak Oynuyorum Pes 2013 Fifa 2013 Bunların İkisinide Uzun Süre Oynamış Biriyim. Gelelim Bugüne Bilgisayarıma Ne Oldu Nasıl Oldu Neden Oldu Bilmiyorum. Şuan Pes Fifa Warface vs Vs Çogu Oyun Hatta Denedigim Her Oyunu Kasarak Oynuyorum Oynayamıyorum DAha Dogrusu Çok fElaket Kasmalar Var.

Denediklerim : Tüm Sürücüleri Güncel Yaptım Ekran Kartı Direct İşe Yaramadı. C'ye Ve D'ye İkisineede Format Attım Windows 7 Olmadı Bilgisayara Format Atıp HiçBirşey Yüklemeen 1 Program Bile Yüklemeden Fifa Yüklüyorum Ve Hala Oynanmıcak Derecede Kasma Var Kasanın İçini Temizledim Güzelce Heryerini Fanı V.s V.s Arkadaşlar ALLAH Rızası İçin Bana Bi Yardım Edin. Oyun Oynuyamıyorum Resmen Pes Ve Fifa En Yüksekte Kasmadan Oynarken Şimdi Pes'i Bile En Düşükte Kasma Olarak Oynuyorum. Ben Ne Yapıyım Çözümü Yokmu Bunun Nedir Sorun Lütfen Yardım Edin.

1 kasanın içini temizlet toz ısınma ve yavaşlamaya sebeb olur 2 başlat çalıştır msconfig yaz orada gereksiz bsşlayan pragramları işaretlerini kaldır sistem tüketmesi yapar havalar sıcak olduğu için ısınma ilk öncelikli sebebdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Ekran kartında sıkıntı olması mühtemel + güç kaynağını değiştiripte denermisiniz eğer imkanınız varsa başka bir pc den söküp kendi makinenize takarak.

Şuan Yanımda Arkadaşımın Kasası Var Aslında Onun Parçalarını Takabilirm Güç Kaynagını Bi Degiştiriyim Ozaman.
  • quote:

quote:

Ekran kartında sıkıntı olması mühtemel + güç kaynağını değiştiripte denermisiniz eğer imkanınız varsa başka bir pc den söküp kendi makinenize takarak.

Şuan Yanımda Arkadaşımın Kasası Var Aslında Onun Parçalarını Takabilirm Güç Kaynagını Bi Degiştiriyim Ozaman.

eğer güç kaynağında sıkıntı yok ise ramleri değiştirerek deneyiniz sorun devam eder ise eğer arkadaşınızın pc deki ekran kartı sizin pc nize uyuyor ise teker teker test etmenizde fayda var kolay gelsin.
  • Ayrıca kasanızın içini açmışken diğer arkadaşında dediği gibi içersini güzelce bir temizlemenizde fayda var havalar sıcak normalde 27 - 30 derece arasında çalışan işlemcim dev gibi soğutucusu olmasına rağmen 40 dereceden aşağı düşmüyor kasa içersinide temizlemenizde fayda var.
  • quote:

Ayrıca kasanızın içini açmışken diğer arkadaşında dediği gibi içersini güzelce bir temizlemenizde fayda var havalar sıcak normalde 27 - 30 derece arasında çalışan işlemcim dev gibi soğutucusu olmasına rağmen 40 dereceden aşağı düşmüyor kasa içersinide temizlemenizde fayda var.

Teşekkürler Deniyecegim.
  • Hocam ısınan bilgisayar yavaşlar. Fanlarınızı iyice temizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Hocam ısınan bilgisayar yavaşlar. Fanlarınızı iyice temizleyin.

Kardeşim Temizledim 2 Kere Ama Belkide Ben Düzgün Temizlemeyi Bilmiyorum Yani Saç Kurutma Makinesiyle Filan Soguk Hava Üfleterek Filanda Baya Bi Toz Çıktı Başka Nasıl tTemizlenir Bilmiyorum
  • quote:

quote:

Kardeşim Temizledim 2 Kere Ama Belkide Ben Düzgün Temizlemeyi Bilmiyorum Yani Saç Kurutma Makinesiyle Filan Soguk Hava Üfleterek Filanda Baya Bi Toz Çıktı Başka Nasıl tTemizlenir Bilmiyorum

Bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürün hocam. Makinenizin kasıldığını ve ısınmadan kaynaklandığını düşündüğünüzü söyleyin. Fanların temizlenip yağlanmasını isteyin. 5-10 TL arası bir masraf çıkar.
    Ama mesela zamanla ekran kartı deforme oluyor artık fan ne kadar temiz olursa olsun ısınma yapıyor. Bilgisayar çalışırken CTRL ALT DELETE Görev yöneticisinden performans bölümüne girin. CPU kullanımı % kaç bize bir söyleyin.

• quote:

quote:

quote:

Bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürün hocam. Makinenizin kasıldığını ve ısınmadan kaynaklandığını düşündüğünüzü söyleyin. Fanların temizlenip yağlanmasını isteyin. 5-10 TL arası bir masraf çıkar.
    Ama mesela zamanla ekran kartı deforme oluyor artık fan ne kadar temiz olursa olsun ısınma yapıyor. Bilgisayar çalışırken CTRL ALT DELETE Görev yöneticisinden performans bölümüne girin. CPU kullanımı % kaç bize bir söyleyin.

Yeri Geliyor 1 Oluyor Yeri Geliyor 70'e Çıkıyor Ama Çogunlukla Mesela Suan Bunu Yazarken 1-9 Arası Gidiyor Geliyor Sanırım Kötü Oldugunu Belli Ediyor.

Dün Rsemen Bütün Parçalarını Söküp 2.5 Saatlik Temizlik Yaptım Fanları Filan Herşeyi Power'ına Kadar Temizledim Ama Malasef Sorun Devam Ediyor Hatta İnanırmısınız S2 Diye Bi Oyun Var Belki Birlirsiniz 256 Mb Ekran Kartı Olan Arkadaş Açıyorken Ben AOyunu Kasarak Oynuyorum :) Vista Sp2 Attım Windows 7 8 Attım Xp Attım Hep Aynı Şuan Bilgisayarda 1 Tane Program bile Yokken Bilgisiyarın Hali Bu. Ne Yapıcagımı Bilmiyorum Ocak'da 1000-1200 TL Arasında Sistem Toplamayı Düşünüyorum Ama Ozamana Kadar Ben BBu Eski Oyunu Bile Oynuyamıcaksam Ne İşe Yarar Bu Bilgisayar En Azından Benim İçin. Zaten 1 Ay İçinde Yaklasık 2 Yıldır Bekledim Online Oyun Başlıyacak. Onu Oynuyamazsam Ozaman Zaten Atarım Heralde Bu Bilgisayarı :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.