Şimdi Ara

Bilgisayar programcılığı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurshot28

Öncelikle sağol yorumun için.

Cidden çok mu kötü bölüm? Çok ilgim alakam var yazılıma koda bilimle alakalı bicok şeye bu yüzden okumakta istiyorum. Ve sevdiğim bi alan olduğu için çalışacağıma ve kendimi geliştireceğime inanıyorum, sağlıkla ilgili bi bölüm gelse çok isteyerek okumam dolayısıyla derste çalışmam, tüm bunlara rağmen yine de yazmamı diyorsun?
    Yazılımda iyi para var ama 2 yıllıkla kalırsan bi yerlere gelmen zor dgsden geçebilirim dersen oku mat1 ağırlıklı yapman lazım.4 yıllık bilgisayar falan gelmiyor mu?

Orijinalden alıntı: Nabuket

Siz bilirsiniz hocam ama inşallah olur istediğiniz yer
    Teşekkür ederim inş sizin de olur
    Maalesef gelmiyor, 320 bindeyim :(( amaç zaten 4 e tamamlamak ve bu bölümden devam edebilirim. Mat-1 zaten fena değil sadece 6 ay çalışmayla(doğru dürüst çalışamadım bile ve geometri olmadan) 18 doğru 3 yanlış yaptım bence hiç fena değil, çalışarak onu da yapabilirim diye hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Maalesef gelmiyor, 320 bindeyim :(( amaç zaten 4 e tamamlamak ve bu bölümden devam edebilirim. Mat-1 zaten fena değil sadece 6 ay çalışmayla(doğru dürüst çalışamadım bile ve geometri olmadan) 18 doğru 3 yanlış yaptım bence hiç fena değil, çalışarak onu da yapabilirim diye hissediyorum.
    Mezuna kalıp bilgisayar mühendisliği düşünebilirsin.Mat1'in iyise dgs tamamla ya da türkçe de lazım tabi.

Maalesef mezuna kalamam efsane, ailemle aram pek iyi değil ve yaşadığım şehirden nefret ettim iyice
    Dgs yaparım diyorsan programcılık yaz o zaman seçenek yok başka ya da kırıkla hazırlan

Zaten müptelası oldum sınavın, bundan sonra öylesine de olsa her sene girerim ben.
    Karar senin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.