peki ikinci sefer resetlediginde açılırken herhangi değişik bir yazı vs çıkıyormu yoksa normal mi açılıyor __?
Windows olağan şekilde başlasın ?
GÜvenli kipte başlasın gibi yazılar var.
Ben Windows olağan şekilde başlasın diyorum.
o seçeneklerin çıkması için normal açılırken f8 tuşuna basman lazım. sen ona basmadan böyle olduğuna göre bir garıplik var. bunu nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum ama araştırıyorum.
Arkadaşlar az önce bilgisayar yine aynı sorunu yaşşatı ama bu sefer
windows olağan şekilde başlasın
Güvenli kipte başlasın gibi seçenekler çıkmadı ama açıldı.
quote:
Orjinalden alıntı: andac___707
o seçeneklerin çıkması için normal açılırken f8 tuşuna basman lazım. sen ona basmadan böyle olduğuna göre bir garıplik var. bunu nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum ama araştırıyorum.
hayır eğer vista kullanıyorsan her reset attığında çıkıyor ama xp ise her seferinde çıkmıyor
Xp kullanıyorum.Acaba bu sorunu nasıl çözeceğim bir bildiğiniz var mı ?
Power Tuşuna basınca acılmıyor Reset Tuşuna basınca açılıyor :S
Tuşların kablolarını yanlış bağlamış olmayasın dicem ama bazen acılıo garip bi durum : ) Power Tuşunun kablosunda bi sorun olabilir beLqi.
garantisi devam ediyorsa ya da bilgisayarcı ya bi göster benden bukadar
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimant
Xp kullanıyorum.Acaba bu sorunu nasıl çözeceğim bir bildiğiniz var mı ?
Power tuş kablolarında temas sorunu olabilir. Ayrıca açma tuşuna basarken 1 saniyeden biraz fazla basılı tut. Benimde başıma geldi. Reset yapmadan önce 10-15 saniye bekle açılmazsa resetle.
Bendeki çözüm bütün kasayı dağıtıp fişleri temizleyip takmam oldu.
Bazen de psu yetmeyince bunu yapabiliyor. Buda bir ihtimal.
Ya şu bilgisayar denen alet harbi çok ilginç.Şimdi sırayla yaptıkları mı anlatayım.
Önce hani ilkinde power a basınca açılmıyor du ya.Power a bastım ve bekledim.Sonra windowsun açılış sesi geldi ve windows açıldı ama görüntü yok.
Sonra düşündüm e.kartı veya monitördendir diye.Monitörün powerını ve diğer kablolarını söktüm taktım.Sonrada Ekran kartını kısmen söktüm ve taktım.Sonra power a bastım ve tek seferde windows açıldı.Biraz uğraşınca oldu anlayacağınız.Ama açılıştan sonra network te bir mesaj yazıyordu.Görüntü ayarlarınız çok düşük dedi.
Ekran çözünürlüğü 1024*768
Renk kalitesi 32 bit (en yüksek )
Ekran yenileme sıklığı : 90 hertz
Monitörüm Samsung 793 MG
Ekran Kartı Palit 1950 Gt 512 Mb Gddr3
Ancak belirtmeyi istiyorum.Benim de bir arkadaşımın laptopunda da aynı problem vardı.Windows u açılıyo ama görüntü gelmiyordu.Ben şimdilik çözdüm ama arkadaşın laptop olduğu için teknik servis e gidecekmiş.Tabi onunki Laptop benimki Masaüstü bir bilgisayar.
Düşündüm acaba benim ekran kartımda da ileride aynı problemi yapar mı ?Yani yine windows açılır ama görüntü gelmeyebilir mi ?Tabi bunu zaman gösterir.
Sistemim imzamda yazıyor.
ilginç birşey acaba kasa kablolarımı yanlış takılmış
quote:
Orjinalden alıntı: kamamurat20
ilginç birşey acaba kasa kablolarımı yanlış takılmış
Hayır.Kablolar yanlış takılmamış.Sorunu hallettim.
bu sorunun cevabı budur yüzde 80 güç kaynağın dengesiz çalışıyor konsansatörler ölmüş yüzde20 anakartın konsansatörler ya şişmiş yada çipsettde var bişey
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
bu sorunun cevabı budur yüzde 80 güç kaynağın dengesiz çalışıyor konsansatörler ölmüş yüzde20 anakartın konsansatörler ya şişmiş yada çipsettde var bişey
kardeş ne diyon yaa!!! Yok benim Psu SÜper ve anakartımda süper.Sanırsam gelip geçici bir durum bu.Senin yazdıklarını görünce ohhaaa filan oldum...
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimant
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
kardeş ne diyon yaa!!! Yok benim Psu SÜper ve anakartımda süper.Sanırsam gelip geçici bir durum bu.Senin yazdıklarını görünce ohhaaa filan oldum...
ama doğru sölüyo psu dağıt içinde şişmiş kond.ler bulacaksın
TEKNIK YARDIMA GIT
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme