Bu konuda @EPICA isimli kullanıcıya sonsuz güvenebilirsin. Söylediği gibi bu fiyata Z500 en akıllıca seçim olacaktır. Şahsen bende öyle yaptım ve Z500 aldım. Bu ücrete bu ekran kartı gayet ideal. ( Çoğu oyunu HIGH modda oynayabiliyorsunuz. Hatta şöyle ifade edeyim, bir örnek 40" LCD televizyonda Most Wanted'ı en yüksek değerlerde 30 FPS altına düşmeksizin oynayabiliyorsunuz. Tabi sistemin ısı değerleri yükseldiği vakit, değerler düşebiliyor.)
Seçim elbette senin. Şimdiden hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: InfectedSoul
Merhaba;
Bu konuda @EPICA isimli kullanıcıya sonsuz güvenebilirsin. Söylediği gibi bu fiyata Z500 en akıllıca seçim olacaktır. Şahsen bende öyle yaptım ve Z500 aldım. Bu ücrete bu ekran kartı gayet ideal. ( Çoğu oyunu HIGH modda oynayabiliyorsunuz. Hatta şöyle ifade edeyim, bir örnek 40" LCD televizyonda Most Wanted'ı en yüksek değerlerde 30 FPS altına düşmeksizin oynayabiliyorsunuz. Tabi sistemin ısı değerleri yükseldiği vakit, değerler düşebiliyor.)
Seçim elbette senin. Şimdiden hayırlı olsun.
Isı değerleri ne kadar bir sürede yükselme yapıyor? Bir de oyun esnasında -örneğin black ops 2 de en yüksek yani ultra ayarlarda ki- fps ve ısı değerlerini ve boştayken ki ısı değerlerini rica etsem paylaşır mısın?
Teşekkürler
Benim 3210 Lu Boştayken 55 Derece ortalama.. Dirt 3 Ultra oynuyorum 30 Fps nin altna inmiyo, 2 saat oynamaya 82 derece civarlarında.. Aynı şekilde işlemcide.
Dostum teşekkürler seni de yordum, değerler iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme