Şimdi Ara

Bilgisayar Öğretmenliği yazmaya karar verdim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ailem zengin diye takılmıycam hocam öyle olsa özel yazarım. Derslere baktım yani bilgisayar ile ilgili çok güzel dersler var, okumak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Şehir dışına ailem izin vermiyor, vakıf yazacağım ama onu da yaşımdan dolayı pek istemiyorum yani hazırlık atlasam bile 25 yaşında ancak bitecek. Biraz bu benim kafamı kurcalıyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Şehir dışına ailem izin vermiyor, vakıf yazacağım ama onu da yaşımdan dolayı pek istemiyorum yani hazırlık atlasam bile 25 yaşında ancak bitecek. Biraz bu benim kafamı kurcalıyor aslında.
    yaş ne alaka
  • Bu saatten sonra kendimi yıpratmak istemiyorum. Ülkede yarın ne olacağı da belli değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Ailem zengin diye takılmıycam hocam öyle olsa özel yazarım. Derslere baktım yani bilgisayar ile ilgili çok güzel dersler var, okumak istiyorum.
    O dersler %80 boş geçiyor.İstanbulda mısın?

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    öğretmen olmasan bile. zaten yazılım sektörde çalışma imkanı vardır. eğer 4 senede yatmayıp, projeler yaparsan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 29 Temmuz 2020; 9:11:25 >
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Ankarada yaşıyorum. İstanbulda yaşasam muhtemelen YTÜ tercih ederdim.

• Benim aslında çocukluktan gelen yazılım ve bilgisayar merakı var. Birkaç hayal kurmuştum ama olmadı. Merakı olmayan adamlar yazıyor aslında o biraz üzücü bir durum.

Bakalım yazılım alanında çalışabilme imkanım varsa neden olmasın diyorum.

• hocam bu alana yönelmek istiyorsanız öğretmenlikten ziyade yazılım bölümü yazmanızı öneririm. direkt bu alana yönelik eğitim almış olursunuz, öğretmenlik işin içine girince farklı yerlere evrilebiliyor.
    ülkemizde öğretmenlik sıkıntıyken üstüne bilgisayar öğretmenliği (bu alanda iş bakacaksınız) iyice sıkıntıya sokar. ancak bu alanda çalışma gibi bir düşünce yoksa yazılıma yönelin dediğim gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Yazılıma yönelmek istiyorum aslında ama sadece vakıf yazabileceğim çünkü ailem şehir dışı izin vermiyor. Ben de öyle yere bilgisayar öğretmenliği okurum diyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

öğretmen olmasan bile. zaten yazılım sektörde çalışma imkanı vardır. eğer 4 senede yatmayıp, projeler yaparsan .
    Ben mezun olmadan çalışmaya başladım.Ama kendini geliştiriceksen bu bölümün bir faydası yok.İş sende biter.

• Yaşa çok takıyorsunuz bence takmamaya çalışın.

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum yani yaş bana önemli geliyor.

• benim bu sene olmadı üniversitede okuduğum için obp kırıldı,yaşa bu kadar takmamak lazım yoksa her gün mutsuz olursunuz motivasyonunuz düşer vs insanlar kendilerini hep başkalarıyla kıyaslamamalı.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Tercih döneminde karar vereceğim.

Yaş özel sektör düşünen biri için çok önemli yeni mezun ve 25 yaşından fazla olan birini kimse kolay kolay almaz emin olabilirsiniz buna,Ama devlet düşünen biri için önemsiz doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 29 Temmuz 2020; 11:27:13 >
  • Hocam ne yapalım sence ?

• Aksine 25 yaşında daha akli selim olursunuz,işveren senin yaşına neden baksın işini yapıp yapmayacağına bakar arasında 2-3 yıl farkı olur onun da lafı bile olmaz .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 29 Temmuz 2020; 11:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerviax

Aksine 25 yaşında daha akli selim olursunuz,işveren senin yaşına neden baksın işini yapıp yapmayacağına bakar arasında 2-3 yıl farkı olur onun da lafı bile olmaz .d
    Lafı bile olmaz ha ?ik filtrelerinden haberin yok sanırım.Şirketler artık 23 24 yaş ve okurken uzun dönem staj vb şeylerle 1 sene tecrübe istiyor. Adam gibi yerlerde çalışmak istiyorsan ha beklenti düşükse onu bilemem.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.