Şimdi Ara

Bilgisayar Öğretmenliği Kazanabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncedende istatistik bölümü ile konu açmıştım ama matematiğim çok zayıf olduğu için kazansam bile yapamayacağımı anladım.Ben meslek lisesi pc bölümü öğrencisiyim okul ortalamam 81 gelicek okulda 1ciyim şuanlık ve ygs1 puanım 195
    Okulla beraber 270 olucak.Bu puanla pc öğretmenliği nerelere giderim aydın ısparta vs gidebilirmiyim.Aslında ben ege dokuz eylül hacettepe istiyordum ama imkansız gibi okul birinciliği ile burlara girme olasılığım nedir.
    Kısaca bu puana en kötü nereye giderim yoksa hiç bi yere gidememmi?

• birşey söylemek zor ama olursa kayseriden öte şehirler olabilir hatay,erzincan,elazığ,siirt filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

birşey söylemek zor ama olursa kayseriden öte şehirler olabilir hatay,erzincan,elazığ,siirt filan.

Aydın Isparta olmazmı 290 puanları okul birinciliği ile giremezmiyim
  • moj1t0 M kullanıcısına yanıt
    aydının okul birincisi 285le ıspartanın 286 ile girmiş
    senin 267 filan geliyor bu haliye girmen zor ama kesin birşey diyemeyiz senden yüksek puanlı biri tercih etmezse girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moj1t0

Arkadaşlar daha öncedende istatistik bölümü ile konu açmıştım ama matematiğim çok zayıf olduğu için kazansam bile yapamayacağımı anladım.Ben meslek lisesi pc bölümü öğrencisiyim okul ortalamam 81 gelicek okulda 1ciyim şuanlık ve ygs1 puanım 195
    Okulla beraber 270 olucak.Bu puanla pc öğretmenliği nerelere giderim aydın ısparta vs gidebilirmiyim.Aslında ben ege dokuz eylül hacettepe istiyordum ama imkansız gibi okul birinciliği ile burlara girme olasılığım nedir.
    Kısaca bu puana en kötü nereye giderim yoksa hiç bi yere gidememmi?

Hocam yanlış anlama ama o puanla nasıl okul birincisi oldun anlamadım..

Bana sorarsan meslek öğretmeni olma, atanması çok çok zor. Çok az kontenjan açıyorlar, anlayacağın açıkta kalma riskin var. Bir sene daha hazırlan bana sorarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul birincisiysen oynayabilir tercihlerinde batıdan doğuya doğru yaz okul birinciliğinde puan çok oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.