Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ YOKSA..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün TOBB’a gittim ve bilgisayar mühendisliği standında hoca vardı onunla konuşma imkanı elde ettim. İş imkanlarını sorunca hep aynı şeyleri tekrarladı;
    “TAI, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN” bir de “Birkaç mezunumuz Apple Ve Facebook’ta çalışıyor” dedi.Şimdi bilgisayar mühendisliğinden mezun olunca buralarla mı sınırlı oluyoruz? Ben hala bir iş garantisi göremiyorum. Bilgisayar mühendisliği bana biraz balon gibi geldi. Herkes oraya yöneliyor ama çok dar bir skalası var gibi geldi. Umarım linç yemem. Seviyeli yanıtlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• açıkçası, trde her yerde iş bulursun genelde savunma sanayi. yurtdışında birkaçdan birisi olursan buralara gidebilirsin demiş
  • para kazanmak için bilgisayar muhendisligi yazacaksan cok yanılırsın

• Aç kalmak için de yazmazsın yani

• Liselileri başka neyle etkileyebilirler? Start-uplarda bir suru is var bankacılıkta bir sürü iş var ama en çok bilinenler bunlar oldugu için genclere bunlar söyleniyor. Bilgisayar mühendisliğinden daha genis is koluna yayılmış 2. bir meslek yok. Biyolojiyle ilgiliysen Tomografi cihazlarindan tut tıp icinde kullanilan aletlere kadar yine hastaliklarin tanisinin konmasi icin verilerin islenmesine kadar her şey var hangisini isterseniz. Su an yapay zeka revaçta ama kaç yildir populer zaten oyle patlamali sonmeli bir olay yok.

• Tabiki bunlarla değil adam sana en iyilerini vermeye çalışmış.Çok sığ düşünüyorsun binlerce yazılım şirketi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu demiyom hocam.mühendislik fedakarlık ister.dersin dışında kendini çok daha iyi gelistirmeni ister.sırf para içinse bencr bu fikri yeniden bi düünün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.