Şimdi Ara

bilgisayar muhendisligi uni. secimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok okul gibi olmaz. Bayağı iyi öğrenirsin :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AlihanSama

Yok okul gibi olmaz. Bayağı iyi öğrenirsin :-D

Hadi insallah simdi bi yerde gordum gunluk 4 satlik egitim veriyorlar toplamda 120 saat 400 tlte sizce guzelmi

aynen öyle dostum hem herkes 400 420 yapamıyorki benim 2senelik tekirdagda okuyan arkadaşım vardı cocuk 12 yaşından beri bakıyor bir üniversitenin hocası şirket sahibi gel bende işe başla demiş programcı olarak kaldiki senin mühendis diploman olacak.düzce kırşehir karabük şanlıurfa hatta bartın artık seviyeler neredeyse eşitlendi anadolu ünilerinde he kocaeli tutarsa git tabi etiket de daha önde olursun ama mesela kendini geliştirmek özellikle bilgisayar mühendisliğinde diğer mühendisliklere oranla... iş sende bitiyor yabancı dilde öğrenmek lazım o biraz zor ama yapılamaz değil işi yapmak istiyorsan seviyorsan yaz artık parası için yazılmaz millet oyun oynuyorum face 'e giriyorujm diye yazdı mesleğin adını kirlettiler birazda bizim millet'le alakası var saygı yok teknolojide gerideyiz kafalar eski.git avrupaya nerde okursan oku işi biliyorsan krallar gibi çalışıp maaş alıyorsun.çok uzattım sanırsam hakkınızda hepinizin hayırlısı olsun iyi ramazanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 18 Haziran 2015; 14:46:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

aynen öyle dostum hem herkes 400 420 yapamıyorki benim 2senelik tekirdagda okuyan arkadaşım vardı cocuk 12 yaşından beri bakıyor bir üniversitenin hocası şirket sahibi gel bende işe başla demiş programcı olarak kaldiki senin mühendis diploman olacak.düzce kırşehir karabük şanlıurfa hatta bartın artık seviyeler neredeyse eşitlendi anadolu ünilerinde he kocaeli tutarsa git tabi etiket de daha önde olursun ama mesela kendini geliştirmek özellikle bilgisayar mühendisliğinde diğer mühendisliklere oranla... iş sende bitiyor yabancı dilde öğrenmek lazım o biraz zor ama yapılamaz değil işi yapmak istiyorsan seviyorsan yaz artık parası için yazılmaz millet oyun oynuyorum face 'e giriyorujm diye yazdı mesleğin adını kirlettiler birazda bizim millet'le alakası var saygı yok teknolojide gerideyiz kafalar eski.git avrupaya nerde okursan oku işi biliyorsan krallar gibi çalışıp maaş alıyorsun.çok uzattım sanırsam hakkınızda hepinizin hayırlısı olsun iyi ramazanlar.

Hocm valla cok iyi yazmissin fikirlerine aynen katiliyrm tesekkurler

• AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    bu arada yaşa falanda takılmayın 22-23 de okumaya baslayan görüyoruz 20-21 gibi girin üniye çokda yaşlanmayın hayat herkese eşit davranmıyor böyle 1-2 sene kaybınız varsa takmayın sadece çalışın kimseyi dinlemeyin cünkü türkiyedekilere göre bilgisayar öldü ama avrupada mesleklerin en iyisi ve ileriki senelerde 'de gelişecek ve güncelliğini koruyacakdır
    Hocam sizce yazılım mühendisliği mi yoksa bilgisayar mühendisliği mi? Bilgisayar okuyanlar artı olarak donanımda görüyor ama çoğu hatta hepsi sonra yazılıma kayıyor. Direk yazılım mühendisliği okumak dahamı mantıklı yoksa bir şey farketmezmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konu çok tartışıldıda hiç bilgim yok
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.