Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByteC0de

    Senelerdir kod yazıyorum. Hiç bir şekilde eğitim almadım. Muhtemelen mezun olduğunda bile hiç eğitim almadan senden çok daha fazla bilgiye sahip olmaya devam edeceğim. Ben önce bilgi kısmını öğrendim şuan sınava hazırlanıyorum. Okulun benim için bir önemi yok o yüzden hedefim düşük sadece mühendis diplomamı almak istiyorum. Okul bittiğinde çok iyi bir bilgi birikimi ile mezun olacağım. İngilizcem çok iyi derece de olacak ve okul bana bir şey katmasa bile ben kendim eskiden beri öğrendiğim ve öğreniyor olduğum için muhtemelen iyi okulda okuyan/tecrübesiz kişilerden daha çok maaş alacağım. İyi bir okuldaysan mutlaka kendini geliştir ama bu kadar sürede ne kadar gelişirsin bilmiyorum. Ben 2012'den beri kod yazıyorum. Diplomam olmadığı halde dehşet paralar kazandım :) Bu iş kolay falan değil. Çok fazla bilgisayar mühendisi arkadaşım oldu ve çoğu iyi okulda olsa bile bir şey bilmeden mezun oldular. Bu şekilde mezun olup iş yok diye ağlayan çok var. Sen kendini geliştirmezsen iyi okulda fayda etmiyor. Bir yere kadar okul ile gidiyorsun ama sonrası tamamen senin elinde. Bir süre sosyal yaşantından vazgeçmen gerekiyor. Sürekli araştırıp bir şeyler öğrenmen gerekiyor. Yoksa bu işte iyi bir yere gelmek zor.
    Yine geldi başka bir kendini kodcu Ben böyle kendini övenlere Github profili at diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen bu düşünceyle bilgisayar mühendisliğini bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorum.Bu kararı vermemde okuduğum üniversitenin iyi olmaması ve zaten her şeyi YouTube dan öğrenmem etkili oldu.Okuldaki hocalar hiçbir şey anlatmıyordu, okula gittigim her gün zaman kaybı gibi geliyordu.Okul bilgisayar mühendisliği bölümünü sadece reklam için açık tutuyordu sanki(bi vakıf üniversitesi), boştu içi.İyi bir üniversitede iseniz bence avantajlisiniz ve düzgün hocalarla kendinizi diğerlerinden de fazla geliştirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osminyum O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim üniversitem de iyi sayılmaz 60k sıralamada. İngilizce diye girmiştim, hocalar iyi ama yine de her şeyi onlar öğretemez. Ben de bu yüzden bırakmayı düşünüyorum. Siz hangi bölüme geçeceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası karar vermedim henüz.Sinava odaklandım daha çok, sınav sonucuna göre hareket edicem.Matematik bölümü çok ilgimi çekiyor Boğaziçi falan kazanabilirsem onu düşünüyorum.Hem matematik bölümünde bilgisayar bilimleri ile ilgili de dersler var, o tarafa yonelebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osminyum -- 4 Aralık 2019; 21:5:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByteC0de B kullanıcısına yanıt
    "Hiç bir şekilde eğitim almadım." kısmında ve metnin geri kalanında sıklıkla yazım yanlışı yapmanız şık olmuş. Bir de hedefinizin düşük olması da iyi bir şey. Moral bozmak değil ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzanım7 -- 7 Aralık 2019; 3:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz mezun değilim ama staj başvurusu yaparken firmalara not ortalamasını falan atıyorduk.Adamların bize dönüşü hangi dili ne derece bildiğin sorusuydu.Üniversitenin önemi büyük tabi ama her şey insanın kendinde bitiyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.