Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği ders seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün ders seçimim var ama zorlanıyorum. Zorunlu dersler mavi renkle belirtilenler sanırım. Fizik 1, matematik 1 gibi dersler seçmeli. Kimisi seçmelileri kolaylardan seç diyor ama fizik, matematik gibi önemli dersler var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

EDİT: Sistemi anladım arkadaşlar. Yanlış anlamışım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bilgisayar mühendisliği ders seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6A683CAF1 -- 19 Eylül 2022; 13:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik 1 mat 1 nasıl zorunlu değil anlamadım.

• Onların zorunlu olmadığını hesaba katarsak en uygun seçim nasıl olur?

• Hangi ünidesiniz ben 1. Sınıf 1. Dönemde ders seçimleri otomatik atanıyor diye biliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizik 1 ve matematik 1 in seçmeli olduğunu hiç sanmıyorum. üstüne üstlük yanında da Z yazıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

+1

ODTÜ için bir İngilizce dersi için section seçiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 19 Eylül 2022; 12:37:43 >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    ++
    özyeğinde hiçbirine şube seçmiyorsun extradan 2. dönem de sadece ingilizceye şube atanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fizik laboratuvarı zorunluyken fizik dersinin seçmeli olmasıBilgisayar mühendisliği ders seçimi 

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    ya yok konuyu açan bir şeyi yanlış anlamış sanırım. sırayla bi mavi bi siyah gibi

• dostum hepside zorunlu ders zaten 1.sınıfta zorunlu olmayan dersin olmuyor genelde hepsini seçiceksin ama eğer tanıdığın felan varsa veya daha önceden dersleri alan birilerini bulabilirsen hangi şubenin hocaları nasıl onları sor

• 1.sınıfsan hepsini seçmek zorundasın sanırım fakat zaten yanında Z yani zorunlu olduğu belirtilmiş, rengine göre zorunlu veya seçmeli olduğunun değişeceğini sanmıyorum, yanındaki harf önemli olmalı yani Z hepsi

• o maviler bence güzel göeünsün diye ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

mavilerin sınıfları değiştirilebiliyor büyük ihtimalle ondan rengi farklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.