İyi günler. Bugün boyacının önünden geçerken istemdışı sprey boya sorasım geldi :D Fiyatları öğrenince bordo mavi iki sprey aldım. Az önce kasa kapağımı söküp boyamayı denedim ama siyah üstünde pek belli olmadı. Bilgisayar kasamın üstünde Asus Vento v8 yazıyor ama internette görseline ulaşamadım. Zımpara ile kendi boyası sökülebilir mi yada üzerindeki boyayı nasıl kaldırmam gerekli. Kasanın içindeki metal çok güzel boya tutuyor ve kendini gösteriyor ama dışında sadece çok hafif bordo belli oluyor. Biraz yorgunum derdimi tam anlatamamış olabilirim ama bilgilendirirseni sevinirim.
Teşekkürler.
Hocam direk kullanılmaz boya üstüne sprey , zımpara şart.
Daha doğrusu siz bölümden biraz fikir edinin!
önce güzelce boyanacak yere zımpara at, mümkünse astar boya uygula, böylece boyada daha kaliteli olur, kabarma dökülme minimum düzeye iner, kolay gelsin takipteyiz
o zaman yarın ilk iş bir zımpara birde astar alıp kasaya girişmek olacak. acaba plastik kısımlarada zımpara işe yarar mı ?
yarar yaramasına da, onu iyice bi araştır, çok ince zımpara yapman lazım, plstik yüzeyi zımpara ile kaymak gibi yapamazsın zaten hafif bi zımparalarsın, üsütne bide astar, ondan sonra vur boyanın dibine dibine
Demirciye götür onlar makina ile zımparalasın çok iyi olur
Sanayi sitesi yakın zaten olmazsa oraya götürüp zımparalatayım astarı arkadaşlarla halledebiliriz galiba sonrada boyanın dibine vururum güzel birşey ortaya çıkar galiba :D Son iş olarak da reklamcıdan Trabzonspor amblemi çıkarmak olur. Bitince resimleri yayınlarım :)
Teşekkürler
yan kapağa kocaman bi amblem güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: blackdiamond16
önce güzelce boyanacak yere zımpara at, mümkünse astar boya uygula, böylece boyada daha kaliteli olur, kabarma dökülme minimum düzeye iner, kolay gelsin takipteyiz
+10
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme