Şimdi Ara

Bilgisayar kapatması sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın işini halledicem sonkez danışmak emin olmak istiyorum boşa para harcamamak için

bilgisayarım son 3 4 gündür kendini kapatıyor güç kaynagı aşırı ısınmış oluyor ekran kartım oyun oynamazsam normal sıcaklıgında ama oyna girersem güç kaynagından farkı kalmıyor sistem özelliklerim
    3gb ddr2 ram
    320gb harddisk
    1 gb 128bit ekran kartı

güç kaynagım 230 Watt yarın 350 watt ile değitiricem sorunum giderilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

Arkadaşlar yarın işini halledicem sonkez danışmak emin olmak istiyorum boşa para harcamamak için

bilgisayarım son 3 4 gündür kendini kapatıyor güç kaynagı aşırı ısınmış oluyor ekran kartım oyun oynamazsam normal sıcaklıgında ama oyna girersem güç kaynagından farkı kalmıyor sistem özelliklerim
    3gb ddr2 ram
    320gb harddisk
    1 gb 128bit ekran kartı

güç kaynagım 230 Watt yarın 350 watt ile değitiricem sorunum giderilir mi ?

faydası olucaktır degişmesinin ama kaliteli bi power alın sorun yaşamayın
  • Termal macun ile bi alakasi olabilir mi isinmanin islemcide olmamasindan o ihtimali dusunmedim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O guc kaynaginin sistemi calistirdigina dua et hemen degistir ayrica alacaksan 450 den asagi alma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 230 watt mı? 400-500'den aşağı almayın
  • güncel
  • Hocam arkadaşların da dediği gibi 450W'tan düşük bir güç kaynağı alma ve eğer imkanın da varsa 320 GB hard diskini SSD ile değiştir daha çok hızlanır bilgisayarın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkfeda

Hocam arkadaşların da dediği gibi 450W'tan düşük bir güç kaynağı alma ve eğer imkanın da varsa 320 GB hard diskini SSD ile değiştir daha çok hızlanır bilgisayarın.

hocam yakınlarda laptop alıcam o yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum zaten eski pc 5-6 sene oldu üniversite falan yanımda taşıyamıcam 1 2 sene idare etsin beni yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

quote:

Orijinalden alıntı: cenkfeda

Hocam arkadaşların da dediği gibi 450W'tan düşük bir güç kaynağı alma ve eğer imkanın da varsa 320 GB hard diskini SSD ile değiştir daha çok hızlanır bilgisayarın.

hocam yakınlarda laptop alıcam o yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum zaten eski pc 5-6 sene oldu üniversite falan yanımda taşıyamıcam 1 2 sene idare etsin beni yeter

o zaman güç kaynağı senin için yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.