Şimdi Ara

Bilgisayar Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIM BAZI YÜKSEK OYUNLARDA KAPANIYOR ISI 90 C KADAR OLUYOR 550 W PSU VAR SORUN NEDİR ANLAMADIM ANİDEN KENDİNİ KAPATIYOR OYUNLARDA OLUYOR BU SORUNUM

• Fanın çalıştığından emin misin?
  • İşlemçi Soğutucun yeterli gelmiyor ve yüksek ısıda doğal olarak pc kendini kapatır. Pc nin sistemi ve oynadığın oyunları söylersen daha iyi olur ..
  • calısıyor sorun yok amd işlemcilerde ısınma oluyorda 90 c cok ya
  • Zerdova kullanıcısına yanıt
    crysis 3 metro last light gibi cs go gibi :) psu yetersiz olabilirmi yada sogutucu çözermı sorunu kararsız kaldım
  • pxxdanger P kullanıcısına yanıt
    Sistemi yazsaydın söylerdik psu nun yeterli olup olmadığını ama psu la alakası yok . İşlemçi soğutucunda iş yok heralde. Macunun kontrol et durumuna göre yenile . 90 Derece diyorsun git bir tane işlemçi soğutucu al sağlam .. Sende ne var ???
  • İşlemci ya da ekran kartı aşırı ısınıyor o yüzden aniden kapatıyor. İşlemci ve ekran kartının fan- termal macun temizliğini yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    AMD FX 4100 3.6 GHZ İŞLEMCİ VAR BİRAZ GÜÇLÜ İŞLEMCİ YETMIYOR OLABİLİR DOĞRU.
  • lovewhisper kullanıcısına yanıt
    EKRAN KARTI ISINIYOR EVET 80 C OLDUGUNU GÖRDÜM
  • pxxdanger P kullanıcısına yanıt
    Ekran kartında sıkıntı oluçağını sanmıyorum . Ekran kartından kapanmaz . İşlemci ısısından kapanır ..
  • Stok fan ile kullanıyorsan bu amd lerde çok görülen birşey! Daha fazla kapanma yapmadan CPU fanını değiştirmende fayda var.

Bu işini görür

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/cooler-master-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=66292
    PSU YETERSİZLİĞİ YOK YANİ EMİN OLAMADIM 550 W PSU GÜÇ YETMEYEBİLİR Mİ BİRAZ YÜKSEK PC 8 RAM WAR DDR5 DDR5 EKRAN KARTI VAR
  • DENİYECEĞİM KAÇ C OLMASI LAZIM MAKSİMUM İŞLEMCİMDE 90 C DIOR MAKSİMUM 70 İ GEÇMESE YETER BANA HİSSEDİLİR SICAK OLUYOR CUNKİ KASA YANIMDA
  • Şu konuya bakabilirsin max 70C olursa iyi olur.

http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-FX-Series%20FX-4100.html
  • EVET 70 DİYOR SİTEDEDE BENDE OLUYOR 80 85 :) SOGUTUCU ŞART UMARIM SORUNUMU ÇÖZER BAZI ARKADASLAR PSU YETERSİZ DİYOLAR
  • Diğer özelliklerini de yazarmısın makinenin Cdromuna kadar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 20 Haziran 2013; 19:12:14 >
  • AMD FX 4100 3.6 GHZ İŞLEMCİ
    550 W GİGABYTE PSU
    MSI ANAKART
    GSKİLL 1600 MHZ RAM
    NVDİA GTX 550 Tİ EKRAN KARTI
    PİOONER DVD ROM
  • Ekran kartın kaç watt çekiyor bilemedim ama istersen birde sen bak şuraya.

http://www.cizgi-rma.com/calculator

Benim hesabıma göre 600W çıkıyor.
  • 550W BENDEKİ PC BİRAZ GÜÇLÜ EVET YETMİYOR SANIRIM PSU İŞLEMCİDE ISINIYOR ? OYUNLARDA TABİKİDE YENI PSU ALMAM MI LAZIM :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.