Bildirim
Bilgisayar Kapanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fanın çalıştığından emin misin? -
İşlemçi Soğutucun yeterli gelmiyor ve yüksek ısıda doğal olarak pc kendini kapatır. Pc nin sistemi ve oynadığın oyunları söylersen daha iyi olur .. -
calısıyor sorun yok amd işlemcilerde ısınma oluyorda 90 c cok ya -
crysis 3 metro last light gibi cs go gibi :) psu yetersiz olabilirmi yada sogutucu çözermı sorunu kararsız kaldım -
Sistemi yazsaydın söylerdik psu nun yeterli olup olmadığını ama psu la alakası yok . İşlemçi soğutucunda iş yok heralde. Macunun kontrol et durumuna göre yenile . 90 Derece diyorsun git bir tane işlemçi soğutucu al sağlam .. Sende ne var ??? -
İşlemci ya da ekran kartı aşırı ısınıyor o yüzden aniden kapatıyor. İşlemci ve ekran kartının fan- termal macun temizliğini yapın -
AMD FX 4100 3.6 GHZ İŞLEMCİ VAR BİRAZ GÜÇLÜ İŞLEMCİ YETMIYOR OLABİLİR DOĞRU. -
EKRAN KARTI ISINIYOR EVET 80 C OLDUGUNU GÖRDÜM -
Ekran kartında sıkıntı oluçağını sanmıyorum . Ekran kartından kapanmaz . İşlemci ısısından kapanır .. -
Stok fan ile kullanıyorsan bu amd lerde çok görülen birşey! Daha fazla kapanma yapmadan CPU fanını değiştirmende fayda var.
Bu işini görür
http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/cooler-master-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=66292 -
PSU YETERSİZLİĞİ YOK YANİ EMİN OLAMADIM 550 W PSU GÜÇ YETMEYEBİLİR Mİ BİRAZ YÜKSEK PC 8 RAM WAR DDR5 DDR5 EKRAN KARTI VAR -
DENİYECEĞİM KAÇ C OLMASI LAZIM MAKSİMUM İŞLEMCİMDE 90 C DIOR MAKSİMUM 70 İ GEÇMESE YETER BANA HİSSEDİLİR SICAK OLUYOR CUNKİ KASA YANIMDA -
Şu konuya bakabilirsin max 70C olursa iyi olur.
http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-FX-Series%20FX-4100.html -
EVET 70 DİYOR SİTEDEDE BENDE OLUYOR 80 85 :) SOGUTUCU ŞART UMARIM SORUNUMU ÇÖZER BAZI ARKADASLAR PSU YETERSİZ DİYOLAR -
Diğer özelliklerini de yazarmısın makinenin Cdromuna kadar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 20 Haziran 2013; 19:12:14 > -
AMD FX 4100 3.6 GHZ İŞLEMCİ
550 W GİGABYTE PSU
MSI ANAKART
GSKİLL 1600 MHZ RAM
NVDİA GTX 550 Tİ EKRAN KARTI
PİOONER DVD ROM -
Ekran kartın kaç watt çekiyor bilemedim ama istersen birde sen bak şuraya.
http://www.cizgi-rma.com/calculator
Benim hesabıma göre 600W çıkıyor. -
550W BENDEKİ PC BİRAZ GÜÇLÜ EVET YETMİYOR SANIRIM PSU İŞLEMCİDE ISINIYOR ? OYUNLARDA TABİKİDE YENI PSU ALMAM MI LAZIM :(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube video açılmıyor
- hogwarts legacy açılmıyor
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- kaynak dosya veya diskten okunamıyor
- bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir
- telefon ısınması neden olur
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- dlss nedir
- iso dosyası nedir
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X