Şimdi Ara

bilgisayar izlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bir sorum var,şimdi bir bilgisayarda her türlü virüs var olduğunu,birileri tarafından izlendiğini,masaüstünün görüntülendiğini düşünelim,bu bilgisayarda internet bağlantısı olmadan taktığımız usb deki bir dosyayı bilgisayara kaydetmeden çalıştırdığımızda açılan dosyanın (ör;word,avi,pdf vb.) başkası tarafından görülmesi teorik olarak mümkün mü?,ama altını çiziyorum;
    1-dosya bilgisayara kayıtlı değil ve sadece bellek takılıyken çalışacak
    2-internet bağlantısı olmayacak

yukarıdaki cümle gerçekleşirse haliyle evet ..

..gerçekci olursak bahsettiğiniz durum utopik bişi olmuş oluyor .. yinede paranoyaklığın sınırı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 21 Mayıs 2012; 17:38:23 >
  • internet bağlantısı sağlandığı anda dosyaların bir kopyası gidebilir uzaklara, ama illaki internet bağlantısı sağlanacaktır. buna benzer birşey yapmak istiyorsanız bilgisayarı açılış cdsinden başlatan işletim sistemleri var(linux) farklı bir sistem oldukları için işinizi görebilir hem usb/cd den çalıştırırsınız

başka bir yol ise bilgisayarın hdd sini söküp yine açılış cdsi olan bir programdan bakmak böyle bedava programlar var mesela (biosa virus bulaşmışsa bile aktif olacağını bu şekilde sanmıyorum, ama emin değilim tabii)

Hirens.BootCD : bu program pakedi boot yani açılış cd'si özelliğine sahip ve içinde bir çok kategoride programla dolu ve bunları çalıştırabiliyorsunuz bunların arasında açılışta çalışan kırpılmış mini windows var onunla internete bile bağlanabiliyor pc. ve program bedava

pakedin içeriği burada
    http://www.hiren.info/pages/bootcd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.