Şimdi Ara

Bilgisayar ilk açılışta internet çok yavaş, kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar ilk açılışta internet çok yavaş, kasıyor internete geç giriyor bir kaç dakika sonra kendine geliyor.
    sistemim imzamdaki gibi hızlıdır yani donanımda sorun yok.
    google chrome kullanıyorum.
    bu durum sadece pc ilk açıldığında oluyor yani tarayıcı sonradan bilgisayar kapatılmadan kapatılıp açılsa sorun olmuyor
    virüs programından şüpheleniyorum
    virüs programım avast

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 16 Eylül 2014; 17:41:42 >

• Normal şartlarda bilgisayar açılırken hdd verilere okumaya yetişemediğinden böyle olur ama imzanıza bakınca ssd gördüm buda böyle olmaması gerektiğini anlatıyor.Birde internet kablonuzu çıkarıp hatta biostan komple ethernet bağdaştırıcınızı devre dışı bırakıp öyle dener misiniz ? Belkide kasmanın sebebi anakartın ağı tanımlayana kadar geçirdiği süredir.Düşük ihtimal ama olsun denemesi kolay sonuçta
    SSD var dedik ama en son ne zaman format atıldı , okuma hızı ne durumda , bu yavaşlık olayı sadece internet için mi yaşanıyor yoksa photoshop gibi ağır programlara tıkladığınızda çat diye açılıyor mu ? Ayrıca avastı kaldırın bir de öyle deneyin.Antivirüs programları açılışta bilgisayarı oldukça yavaşlatır.

Edit : Farklı tarayıcı da deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 19 Mayıs 2014; 15:05:22 >

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    sistemde sorun yok mesela PSCS6 çat diye açılıyor
    DEDİĞİNİZ GİBİ BİR DE AVAST SİLİP ÖYLE DENEYECEĞİM
  • Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.Başlığın sonuna [Çözüldü] yazısını eklerseniz sevinirim.
  • UP
    sorunun avast'tan kaynaklandığını zannediyordum ama değilmiş sanırım
    konu günceldir
  • Bende debuna benzer bir sorun var chrome ilk açılışta hiçbir sayfayı açmıyor. 2 dk. sonra sayfalar açılıyor. Ama sadece ilk açılışta oluyor bu sorun. Uzantıları kaldırdım ama faydası olmadı hem evdeki hem işteki bilgisayarımda aynı sorunum var. Bilgisi olan beri gelsin
  • pc eski mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de ssd olmasına rağmen aynı sorun var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.