Şimdi Ara

bilgisayar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Piyasa araştırması yapıp değerli yorumunuzu değerlendireceğim teşekkür ederim 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Yanlış bilgi ve bilgi kirliliği yaratmamak adına bu mesaj düzenlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 14 Kasım 2023; 13:57:16 >
  • KendineMühendis kullanıcısına yanıt

PCIE-3 x16 --- PCIE-4 x8 arasında extrem performans farkı oluşmaz.

Kartın PCIE arayüzü kilitli X8 ve 192bit veri yolu + Gddr6 bellek kullanıyor. (6X bellek olsa bir ihtimal denenebilirdi )

sorunun kaynağını kesinleşmeden Anakart değişimi önermek mantıksız. sorun PCIE ise kullanılmayan sata portları vardır bant genişliğini sınırlayan bilemezsiniz.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Kesinlikle doğru .

Anakart ile değil bu durum.

bilgisayar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin

Powrin değişimi sistemin güvenliği açısından iyi oldu.

E.kartında bi sorunmu var acaba.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Power kalite açısından güven vermiyor dediğin gibi. oda çözüm olurmu meçhul

Bağlantılar dogru yapıldımı bilmiyoruz. RAM'ler dogru slotlardamı. XMP/DOCP etkinmi. SSD ve GPU doğru pcıe hzılarında çalışıyormu v.b

Donanım değişikliği algılanırsa Bios uyarı vermesi lazım biosu sıfırlayıp yeniden yapılandırma ister o anda bios sıfırlanmış XMP kapanmış olabilir.

Yardım isterken en azından bu tarz bilgiler olsa ona göre yönlendirme yapardık bu şekilde zor.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Haklısınız, yanlış öneri yapmışım bu kartta aşırı bir veri darboğazı yokmuş. Kusura bakmayın

• KendineMühendis kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam ne kusuru, takibi zorlaştı sürekli gelişiyor değişiyor donanımlar. normaldir.

• Yani yazılımsal bi şeyde olabilir. Temiz bi format atılabilir,mesela.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Herşey mümkün bilgisayar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin 

Şurada yeni üye bir arkadaş apar topar hiç bir bilgi vermeden yardım isteyip sogutucu falan değiştirmiş. sonradan attığı ekran görüntülerinde işlemcinin OC olduğu çıktı :D bios ne halde kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 14 Kasım 2023; 15:6:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.