Bildirim
BİLGİSAYAR İÇİN LOGO /STİCKER- (KONU SÜREKLİ GÜNCEL) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amd intel nvida msi birsuru sticker Lazim verebilecek misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrevurgun
Amd intel nvida msi birsuru sticker Lazim verebilecek misiniz
Nvidia ve AMD modelleri stoklarda mevcut. birçok farklı model var. özelden liste gönderdim hocam.
Bakabilirsiniz.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Merhaba hocam bende casper i5 için sticker alocamda nasıl yapıyoruz stickerin kalktığı yer kötü görünüyor:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turko034
Merhaba hocam bende casper i5 için sticker alocamda nasıl yapıyoruz stickerin kalktığı yer kötü görünüyor:)
Özelden yazın hocam. size elimdeki modellerin listesini göndereyim ama Intel serisi hiç kalmadı. :(______________________________
-
Arkadaşlar
Stoklara büyük boy msi modellerin gelme şansı var. Gelmesi kesinleşirse 10-15 gün içinde yeni ilan açabilirim.______________________________
-
1 Ay sonra stokta olmayan modellerin bazıları tekrar stoklara gelecektir.
Özellikle Nvidia, İntel, Logitech Gaming, GeForce GTX vs..
Konu günceldir.______________________________
-
Bugün itibari ile stoklar yenilenmiştir.
Tükenen bazı modeller stoklara gelmiştir. Yeni liste için özelden mesaj bırakın. Gün içinde dönüş yaparım.______________________________
-
2019 yılından itibaren. Satış olmayacaktır.
Son stoklar. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 9 Temmuz 2018; 0:28:44 >______________________________
-
************ KAMPANYA ***********
Toplu sticker vermek isteyenlere özel fiyat verilecektir. (Minimum sipariş 40 adet ve üstü için geçerlidir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 9 Temmuz 2018; 16:21:5 >______________________________
-
iyi akşamlar elinizde ne kadar logo var resimlerini atarmısınız bana nvidia geforce amd radeon asus gigabyte intel core 2 duo intel core 2 quad windows 10 logo energy saver logo intel graphics logo vs lazım sahibinden get alırım 20 30 tane -
Özelden mesajınıza cevap verdim hocam. Özelden görüşelim.quote:
Orijinalden alıntı: selo_237
iyi akşamlar elinizde ne kadar logo var resimlerini atarmısınız bana nvidia geforce amd radeon asus gigabyte intel core 2 duo intel core 2 quad windows 10 logo energy saver logo intel graphics logo vs lazım sahibinden get alırım 20 30 tane______________________________
-
Liste alabilir miyim?
özelden mesaj attım size.
Özelden görüşelim hocam. iletişim no bıraktım.______________________________
-
http://i.hizliresim.com/oVRyGR.jpg
Elinde bundan var mı msi demir sticker olacak?
Koleksiyonda Asus büyük sticker da geldi. Sınırlı sayıda stok.
Toplu siparişlerde 1 Ocak 2019 yılına kadar indirim var. Kampanyalar için özelden mesaj atın.______________________________
-
Ocak ayındaki kampanyalı fiyatlar için mesaj atabilirsiniz. Toplu siparişler için indirimler.
Stoklar tükenmek üzere.______________________________
-
S.A msi 10 15 logosu lazim farkli renklerde ve şekillerde yardimci olursaniz sevinirim
Özelden mesaj bıraktım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: alperen5151
S.A msi 10 15 logosu lazim farkli renklerde ve şekillerde yardimci olursaniz sevinirim______________________________
-
Selam.quote:
Orijinalden alıntı: alperen5151
S.A msi 10 15 logosu lazim farkli renklerde ve şekillerde yardimci olursaniz sevinirim
Msi modellerinde kampanya var. Özelden size mesaj attım.______________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X