Şimdi Ara

BİLGİSAYAR GÖRÜNÜYOR AMA İZNİM YOKMUŞ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde internetim var ve üst komşuma hub yoluyla bağlantı gerçekleştirdik.ağ bağlantısı yapıyorum.ben onun bilgisayarını giryorum.o giremiyor.ağ bağlantılarımda görünüyor ama ulaşma izniniz olmayabilir diyor..bu nedemek..neden bunu söylüyor??

• ilk önce elle iplerinizi verin ikinci olarak bağlanıcağın bilgisayarda bağlanan bilgisayarın kullanıcı tanımı olması işinizi kolaylaştırır birdde herhangi bir klasörü paylaşıma açarsanız girebilmeniz daha rahat olur
  • bi kez bağlantı yapmıştım ama elle vermemiştim..otomatik vermiştim ip leri..bilgisayar ağ bağlantılarımda görünüyor ama yetki izmin yok...bunu halletmeliyim yaa :(
  • siz benim dediklerimi yapın he bide unutmadan karşı tarafta firewall olmadığına dikkat edin
  • firewall nedir??güvenlik duvarı falanmı..sana zahmet onu kısaca bi tanımlarmısın
  • firewall Guvenlık Duvarıdır.
    özellikle Zone Alarm Olsun Nortonun Olsun Guvenlık Duvarları yanı Firewall ları açıksa Birbirinize bağlanırken sorun verebilir.
    Bunlari kapatmanizi onerırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda -- 26 Haziran 2007; 23:27:19 >
  • güvenlik duvarından dosya paylaşımını aç, daha sonra bilg.lara elle ip vermeyi dene. İp vermek için çalıştıra cmd yaz, çıkan ekrana ipconfig yaz ordaki bilgilerin aynısını ip olarak gir. İki bilgisayarda da aynı ayarları yap ve klasörleri veya sürücüleri paylaşıma aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.