Şimdi Ara

bilgisayar devamlı çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen ay laptop bilgisayarıma windows 7 den windows 8 çevirdim 3 gün kullandım windows 8 ama bu 3 gün içinde 20 kere format attım windows 8 kaldırmadı benim bilgisayarım. Sonra win7 geçiş yapmak istedim format sorunu ile karşılaştım o sorunuda sonunda aştım aşmasına ama bu sefer bilgisayar donuyor yani şöyle ;

google chrome kullanıyorum facebook açarken yanıt vermiyor RESET
    bilgisayarıma giriyorum yanıt vermiyor RESET
    başlangıç menüsü donuyor yanıt vermiyor RESET
    müzik dinlerken gene aynı sorun RESET. format atıyorum gene aynı sorunlar çıkıyor acaba format cd'sindemi sorun var yoksa benim pc 64bit sistemi mi kaldırmıyor ? Önceden bendeki orjinal cd ile ekran kartının kurulumunu yapıyordum gene onunla yapacaktım ilk defa 64 bit ekran kartı istedi buldum kurdum onu internet üzerinden ama gel gör işte donma sorunları bitmiyor.

seçenekler ne olabilir arkadaşlar

win 8 kurduğum için bilgisayar parçaları zararmı gördü
    yoksa ekran kartı mı ram mı en son olarak 64 bit olan windows 7 mi ?

bilgisayarım
    Exper
    MODEL : B5121

• tekrar format at. biçimlendirme ekranında bütün bülümleri silip tekrar elle bölümleri oluştur ve kurulma devam et. win8'de win7'deki gibi 100 mb'lık alan oluşturuyor mu bilmiyorum ama oluşturuyorsa ve format atarken silmemişsen o sorun çıkarıyor olabilir.
  • 100 mb alanı ben her format atışımda biçimlendiriyordum bu son attığımda bile biçimlendirme yaptım
  • hatta şöyle diyim bu format cd'si home basic mi ne ben önceden starter kuruyordum canavar gibi çalışordu sorun bundan da kaynaklanabilirmi ?
  • win7 ultimate kullanmalısın ve 10 numara diyecem ama ben xp kullanıyorum benim için xp 100 numara siz bilirsiniz ama win7 ultimate kullanmada ısrar etmem tercih senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugorel

günaydın arkadaşlar.

geçen ay laptop bilgisayarıma windows 7 den windows 8 çevirdim 3 gün kullandım windows 8 ama bu 3 gün içinde 20 kere format attım windows 8 kaldırmadı benim bilgisayarım. Sonra win7 geçiş yapmak istedim format sorunu ile karşılaştım o sorunuda sonunda aştım aşmasına ama bu sefer bilgisayar donuyor yani şöyle ;

google chrome kullanıyorum facebook açarken yanıt vermiyor RESET
    bilgisayarıma giriyorum yanıt vermiyor RESET
    başlangıç menüsü donuyor yanıt vermiyor RESET
    müzik dinlerken gene aynı sorun RESET. format atıyorum gene aynı sorunlar çıkıyor acaba format cd'sindemi sorun var yoksa benim pc 64bit sistemi mi kaldırmıyor ? Önceden bendeki orjinal cd ile ekran kartının kurulumunu yapıyordum gene onunla yapacaktım ilk defa 64 bit ekran kartı istedi buldum kurdum onu internet üzerinden ama gel gör işte donma sorunları bitmiyor.

seçenekler ne olabilir arkadaşlar

win 8 kurduğum için bilgisayar parçaları zararmı gördü
    yoksa ekran kartı mı ram mı en son olarak 64 bit olan windows 7 mi ?

bilgisayarım
    Exper
    MODEL : B5121

Windows NT KUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bilgisayarın devamlı çökme nedeni belli oldu kurduğum 64 bit'lik işletim sisteminden dolayı :) ve ben bu 64 bit işletim sistemini kuruyorum ya :D 32 bitlik ses kartı , ekran kartı, falan filan onları kurunca ne oluyor sistemde çakışma :D buda bilgisayara zarar verip çökmesine neden oluyormuş :P bir bilgiye daha sahip oldum bilgisayarım eskisinden daha iyi çalışıyor şimdi yada bana öyle geliyor bozukluğuna alıştığımdan :D

ayrı bir konuya geçersek Google | AdWords reklamlarından anlayan varmı acaba ? varsa PM atabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.