Şimdi Ara

Bilgisayar'dan 0.facebook a girmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konunun başlığından'da anlaşılacağı gibi bilgisayardan 0.facebook a rahat bir şekilde girebileceksiniz. Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka ? Bu durum evde bilgisayarı olupta interneti olmayan arkadaşlar için telefondan uğraşmama adına çok güzel bir yöntem ve rahatlık Telefondan bir yere girmek için uğraşacağınıza bilgisayar'dan girerek rahat bir şekilde istediğiniz yere girebilir ve istediğinizi yapabilirsiniz.

Yöntem bizzat bana aittir Sıkıntıdan bulduğum bir şeydir. Başka bir yerde varsa aynısı bilemeyeceğim ama kendi aklıma gelip deneyip olumlu sonucu aldığım şeyi sizlerle paylaşmak istedim

Gerekli olanlar ve benim denediğim yazılım ve telefonlar.

Nokia 5800 Xpress Music
    Nokia Pc Suit
    Bluetooth

Görsel olarak anlatacağım.

http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/jlB9HKq2eghf.swf

• Bilgi için teşekkürler, bu sunuyu hangi programla hazırlayıp swf olarak kaydettiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

Bilgi için teşekkürler, bu sunuyu hangi programla hazırlayıp swf olarak kaydettiniz acaba?

Pm attım
  • Süper anlatmışsın. İnternet olmayanlar için süper yöntem, telefondan uğraşacaklarına bilgisayardan takılırlar.
  • Güzel çalışma, tebrikler. Görseli hazırladığınız programı bana da PM atarsanız sevinirim. Saygılar.
  • Güzel düşünmüşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

Süper anlatmışsın. İnternet olmayanlar için süper yöntem, telefondan uğraşacaklarına bilgisayardan takılırlar.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Kablo

Güzel çalışma, tebrikler. Görseli hazırladığınız programı bana da PM atarsanız sevinirim. Saygılar.

Teşekkürler Programın Adı Instant Demo

quote:

Orijinalden alıntı: getta

Güzel düşünmüşsün

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında en güzeli bir akıllı telefon edinip (modem özelliği olan) ve bir sınırsız bis aboneliği alıp bilgisayarda modem olarak kullanmak. merkezi bir yerse 3g hızıyla girilebilir internete. arkadaşım yapıyordu aynısını, gayet de güzel oluyordu.
  • zekice bi yöntem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.