Şimdi Ara

Bilgisayar Çok Geç Açılıyor (Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarın POWER tuşuna bastığımda, Monitör POWER tuşundaki mavi led yanıp sönmeye başlıyor ve ekran kartı fanı bir çalışıp bir duruyor.

Yaklaşık 1 dakika veya daha fazla böyle devam ediyor ve sonrasında ekran geliyor ve ekran kartı fanı duraklamadan normal şekilde çalışmaya başlıyor.

Sorun nedir sizce arkadaşlar ?

PSU da sorun yok, Ekran kartında sorun yok, Monitörde sorun yok. Bütün olası testleri yaptım. Anakarttan şüpheleniyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Donanımlar

İşlemci : Phenom II X4 965 Black Edition
    Anakart : Gigabyte GA-M720-US3
    Ekran Kartı : Sapphire r7 260x
    PSU : 450w (600W luklada denedik belki PSU dadır sorun diye çözüm olmadı)
    Ram : 6 GB RAM
    HDD : 500 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 6 Ocak 2016; 19:43:57 >

• Donanımların markasını ve özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olurlar. Bu şekilde bişey söylemek zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembaba112

Donanımların markasını ve özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olurlar. Bu şekilde bişey söylemek zor

donanımlar eklendi.
  • Wrecking kullanıcısına yanıt
    ramleri tek tek takıp deneyin olmazsa tekrar yazın birde garantisi varsa sorun hangi parçadan olduğunu tespit ederseniz .garantiye yollayın.

• quote:

ramleri tek tek takıp deneyin olmazsa tekrar yazın birde garantisi varsa sorun hangi parçadan olduğunu tespit ederseniz .garantiye yollayın.

ramlar tek tek denedim zaten usta ama oda çözüm olmadı. garanti yok malesef
    on board ekran kartı ile deneyin harici ekran kartını çıkarıp yine gorüntü gelmez ise anakartan olabilir birde ekran kartı harici güç kablolarını kontrol edin derim.

• quote:

on board ekran kartı ile deneyin harici ekran kartını çıkarıp yine gorüntü gelmez ise anakartan olabilir birde ekran kartı harici güç kablolarını kontrol edin derim.

malesef ki anakartın onboard ekran kartı yok. İnan kabloları defalarca kontrol ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    son çare olarak evin başka odasında farklı bir uzatma kablosuyla deneyin buda olmazsa donanımsal bir sıkıntı olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.