Şimdi Ara

Bilgisayar boşta iken kasıyor fare hareketi ile düzeliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım. İmzamdaki sisteme sahibim. 1 2 ay öncesine kadar bu şekilde bir sorun yoktu. Size sorundan bahsediyim. Gamepad ile oyun oynarken veya masa üstünde birşeyler açıkken Video filan windows yaklaşık 3 5 dk boşta kaldığında yani mouse oynamadığında veya klavyede bir tuşa basılmadığında bi anda kasmaya başlıyor FPS olarak. Mouse hareketi veya klavye tuşu ile hemen düzeliyor. Sıkıntısı derdi ne olabilir. Bilgisi olan var mı ? Bilgilendirme amaçlı olarak windows 8 pro 64 bit orjinal kullanıyorum.



  • Sorunu çözdüm galiba. Anladığım kadarı ile skıntı logitech in gamepad uygulamasından kaynaklı. Görev yöneticisinden kapattım şimdilik sıkıntı yok gibi
  • Arkadaşlar sorunu çözümü için intel ekran kartı driverlerinizi güncelleyin sorun çözülecektir. Evet onboard kullanmasanız bile.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    ilk pc aldığımda sorun yoktu 8.0 kullanıyordum sonra 8.1 e geçtim bu kasma sorununu yaşadım. tekrar 8.0 a geçtim olmadı 2 kere format attım olmadı.Intel ekran kartı demissin.M5a97 evo r 2.0 kullanıyorum.çözümü nasıl çözecem??
  • setokaibaadnan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    http://www.asus.com/Motherboards/M5A97_EVO_R20/HelpDesk_Download/
    adresinden windows 8.1 sürücülerinin hepsini indirin ve kurun. Ayrıca 03.01.2014 tarihinde de bir bios update iniz çıkmış onu da yapmanızı tavsiye ederim. Sistem stabilitesi ile ilgili sorunları çözdüğünü belirtmiş.

    Kolay gelsin.


    Edit: Tarih hatası 03.01.2014 yerine 01.03.2014 yazmisim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 22 Nisan 2014; 17:11:20 >
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    win 8 64 bit kullanıyorum şu an. bios u çoktan indirmiştim ama 1 çözüm buldum.EPU aktif ışığı yanıyordu anakarttan kapalıydı onu açtım sorun devam ediıyordu sonra Denetim Masasın dan Güç Seçeneklerine gidip Performans olarak ayarladığımda son kez kasıyor ve birdaha kasma olmuyor. NEDEN GEÇİCI?"Cünki her pc yi açınca Güç seçeneklerinden Performansa Almam Gerekiyor."Ben sorunu böyle çözdüm asus ana kart kullanıcıları bunu deniye bilirler.
  • Dostum bu sorun ile birlikte bir çok arkadaş aynı şeyi yaşadı. Onlar özelden mesaj attılar aynı yöntemi tavsiye ettim. Sıkıntıyı çözdük. Olay büyük ihtimalle sistem kendini düşük güç tüketimine almaya çalışması ile alakalı. Ben uzun zamandır intel ekran kartı sürücülerini kurmuyorum. Ancak sistemimin intel sürücüleri sürekli güncel tutuyorum. Şu anda bende Windows 8.1 update 1 kullanıyorum uzun zamandır bu sorunu yaşamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.