Şimdi Ara

Bilgisayar Birden Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah pcyi açtım 3 5 saat oynadıktan sonra kapattım tekrar açtıktan bir süre sonra acayip bir ses çıkaya başladı ve fanı çalışmıyor gibiydi yani hiç hava yapmıyordu dışarıya(bu arada laptop) ondan sonra kapattım pcyi.Sonra bir kez daha açtım hata onarım vardı ona girdim(win 7) işte sistemi geri yüklemek istiyomusun felan diye bir soru çıktı iptal dedim kapattım normal yollarla açıyım dedim.Bu seferde çözünürlüğü bozuldu normalde 1366*768 iken 800*600 oldu.Parola olduğu için şifre girmem gerekiyor ancak klavyedeki tuşlar çalışmıyor.Köşeden ekran klavyesini açıp girdim.Çözünürlüğü eskisi gibi 1366/768 yapamıyorum en fazla 1024*768 oluyor.Bir şey çalışmıyor,az kıpırdattığımda yine o ses çıkıyor ve fanda hava salmıyor.Kapatırken hiçbir sorun olmadı normal kapandı normal açıldı bir anda ne oldu? Ne yapmam gerekiyor?

• tek silinenin o olduğundan emin değilim aygıt yöneticine girdim bilgisayardan sorun gidere girdim bişeler silinmiş yüklemek istiyormusunuz felan diye sordu onları yüklüyorum şuan yüklenende ekranla ilgili bir şey.Ama şu sinir bozucu ses devam ediyor patlayacak neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 8 Ocak 2012; 17:13:34 >
  • Ekran düzeldi ancak ses devam ediyor ve klavye çalışmıyor hiçbir sorun olmazken birden bunların olmasına bir anlam veremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.