Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Elimde birkaç adet parça ve kasa bulunmaktadır. Yeni bir işe başladığımdan ötürü artık eskisi gibi vakit ayıramıyorum. Artık eskisi kadar işime yaramadıkları için elden çıkarma kararı aldım. Elimden geldiğince yerinde test imkanı sunmaktayım. Tatil günüm olarak sadece "Salı" günüm var. Bu gün içerisinde günün herhangi bir saati gelip test edebilirsiniz ya da diğer günlerde akşam 9 dan sonra gelip istediğiniz gibi testlerini yapabilirsiniz.
Parçaları aşağıda listeledim. Fiyatları kendimce çok uygun buluyorum. Bu yüzden pazarlığa kapalıyım. Parçaları elden çıkartıp elimde parça bırakmamak istediğim içinde takasa kapalıyım. Pazarlık ve Takas için mesaj atanları cevaplamayı düşünmüyorum.
HİGH POWER Eco 400W 12cm fanlı 12v: 336W güç kaynağı ----------> 40TL
CASPER 250W 12cm fanlı 12v1:8A, 12v2:14A güç kaynağı -----------> 15TL
COMPAXE 200W Peak 250W 12cm fanlı 12v:10A güç kaynağı --------> 10TL
NOT: Fanları arızalı ama sorunsuz çalışan 250-300W güç kaynakları adedi 5TL den verebilirim.
Monitörler:
AOC e2250Swn 21.5" FullHD LED monitör ----------------> 125TL
Samsung 17" Kare LCD monitör ---------------------------> 15TL ( Paneli çatlak, kartı sağlamdır. Yedek parça olarak kullanılabilir.
HP 15" Kare LCD monitör ----------------------------------> 15TL ( Sorunsuz çalışmaktadır ama panelinde ölü pikseller ve darbe almış yerler mevcuttur. Bunun dışında kullanılabilir bir üründür)