Şimdi Ara

Bilgisayar benle dalga geçiyor sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,iyi günler. Son 10 gündür karşılaştığım bi sorun var çok sıkıntı yarattığı söylenemez ancak aşırı sinir bozucu bi durum bu. Bilgisayarımda NVIDIA 755M SLI ekran kartı 8 gb ram ve i7 2.4 ghz işlemci var. Neredeyse şuana kadar oynadığım hiçbi oyunda aşırı kasma yaşamadım yani 30 fps altında ancak son 10 gündür bilgisayarı açtıgımda oluşan sorun şu oluyor: bilgisayar açıldıgında oyuna girdiğimde oyun aşırı kasıyor ve bu hangi oyun önemli değil. Ne dying light ne csgo farketmiyor hepsinde kasıyor. Bilgisayara restart attığımda veya bi süre beklediimde sorun gidiyor ancak gerçekten çok sinirim bozuluyor. Buna bi virüs sebep olmuş olabilirmi veya bilgisayar mı çok dolu ? Sorun nedir ? Şimdiden teşekkürler

• Denetim masası - Aygıt yöneticisi - ekran bağdaştırıcı kısmına basın. Nvidia kart gözüküyor mu?

Orda sorun yoksa aida64 veya coretemp programıyla sistem boşta ve yük altındayken sıcaklıklara bakın.

O da normalse Ccleaner programını kurup çöp dosya ve kayıt defteri temizliği yapın. Görev yöneticisinde başlangıç sekmesinde açılışta başlayan programlardan gereksiz olanları kaldırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaplanda istemsiz çalışan uygulamalar vardır, ya da kendi kendine virüs taraması, güncelleştirme yapıyor olabilir.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    dediğin buysa nvidia var burda hocam
     Bilgisayar benle dalga geçiyor sanırım
    Sorun varmı bunlarda
    The witcher 2 ultra oynadım bi yarım saat 45 dakika kadar
     Bilgisayar benle dalga geçiyor sanırım Bilgisayar benle dalga geçiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qreed -- 16 Ocak 2016; 18:20:07 >

• Evet işlemci 85 dereceye kadar çıkmış çok sıcak. Biraz daha ısınırsa kapanır. Fanları temizleyip termal macun yenilemek iyi olur.

hocam dizustune termal macunu beceremem ben ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zorlanırım dersen herhangi bi bilgisayarcı gereken temizliği yapar hocam.

hocam gereken cesareti nerden buldum bilmiyorum ama aşağıdan gidip termal macun aldım. çok bilgisayar açtım ama termal macunu notebookta sürmeye cesaret edememiştim. Şu an bu cesareti kırdım bi an ve az buçuk taştı ama sorun çıkaracak kadar değil işe yarayacağını düşünüyorum teşekkürler yardımların için
    Ayrıca fanlar aşırı pisti. birinde el yardımıyla zor döndürüyodum bi 4 ay önce temizlemiştim fakat baya tozlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qreed -- 16 Ocak 2016; 19:42:28 >
  • Isıların şimdi düşmesi lazım. Macunu sürüp kapattığın yerin vidalarını iyice sıkıp fanın da güç girişini taktıktan sonra sorun çıkmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qreed

hocam gereken cesareti nerden buldum bilmiyorum ama aşağıdan gidip termal macun aldım. çok bilgisayar açtım ama termal macunu notebookta sürmeye cesaret edememiştim. Şu an bu cesareti kırdım bi an ve az buçuk taştı ama sorun çıkaracak kadar değil işe yarayacağını düşünüyorum teşekkürler yardımların için
    Ayrıca fanlar aşırı pisti. birinde el yardımıyla zor döndürüyodum bi 4 ay önce temizlemiştim fakat baya tozlanmış

Bende temizlemek istiyorum da nasıl yaptınız :) ?
  • Hocam baya zor bişey bi dizüstünü temizlemek 1 buçuk 2 saat sürüyor yani sabırlı olmalısın ilk önce ayrıca burdan anlatmam çok saçma olur malum belli parçaların yeri değişebiliyor. Ama size şunu söyleyeyim eğer hiç açmamışsanız deneyiminiz yoksa bi bilgisayarcı arkadaşa götürün derim yanlışlıkla önemli bi parcayı harap etme olasılığınız var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.