Şimdi Ara

Bilgisayar anormal hızlanma sorunu(Sorun KISMEN ÇÖZÜLDÜ!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
2
Favori
8.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ac unity içinbirşey diyemiyorum,oyun dinamiğini bilenler yorum yaparsa daha iyi olur ama ben gta5 de birşey farkedemiyorum kusura bakma.
    ps3 de oynadım uzun süre gta5'i ve videoda hiçbir terslik farkedemiyorum.pcde oynayan arkadaşlar yorum yapsınlar.

zaten senin ps3de de aynı demenden sonra bende söyleyecek bir kelime kalmadı.Bir ara harbi baba forumlara konu açıcam (yabancı) ama ne göstereceğimi bilmiyorum,bize sağlam kanıt lazım,pc ve ps3 için.
    gerekiyorsa 60fps video çeken bir kamera bul onunla video çek.

Ha 60 fps kayıt yapan program soruyorsan Mirillis Action ya da shadowplay kullanabilirsin.üstte öyle bir program yok yazmışsın da var yani :)

sana bahsettiğm gibi bir video bulucam eklerim buıraya

• aynısı benim başıma geldi tek benim kullandığım bilgisayar ve laptoptu abime gösteriyorum sorun yok normal babama gösteriyorum daha ne olsun ee normal diyor 3 arkadaşa gösterdim sorun yok dedi en son çare garantiye verdim hiç bir sorun bulunmadı değip bana gönderdiler bir an deliriyormuyum dedim sonra bunları bir kenara koydum gittim hemen ucuzundan bir masaüstü pc aldım birde akıllılık edip voltaj koltrollü uzatmalı fiş aldım aldığım pc gayet yavaş ve sakindi ama o bilgisayarlarla kim fazla vakit geçiriyorsa anlar çok ince bir anlama sorunu var derdini anlatamazsan delirirsin dikkat :)

Orijinalden alıntı: ASLANLARrrrr

aynısı benim başıma geldi tek benim kullandığım bilgisayar ve laptoptu abime gösteriyorum sorun yok normal babama gösteriyorum daha ne olsun ee normal diyor 3 arkadaşa gösterdim sorun yok dedi en son çare garantiye verdim hiç bir sorun bulunmadı değip bana gönderdiler bir an deliriyormuyum dedim sonra bunları bir kenara koydum gittim hemen ucuzundan bir masaüstü pc aldım birde akıllılık edip voltaj koltrollü uzatmalı fiş aldım aldığım pc gayet yavaş ve sakindi ama o bilgisayarlarla kim fazla vakit geçiriyorsa anlar çok ince bir anlama sorunu var derdini anlatamazsan delirirsin dikkat :)

sende de aynı şey olduğuna göre tam tahmin ettiğim gibi sorun voltajlarda ama hali hazırda çoktan bozduğundan bişey yapılamıyor başka yerde denesekte aynı oluyor.
    bu sorunu da sadece sen ben gibi yaşayan anlayabiliyor, yani ben video çekmeme rağmen kimisi anlıyor bşka forumlarda kimisi anlamıyor işim zor vlla kökten laptop,ps3,pc üçlüsünü de değiştirememki... :) ne kadar komik ve lanet olası bir sorun...

bu arada voltaj koltrollü uzatmalı fişi nerden temin edebilirz? dahası sadece onu alsam geçmicek değil mi... offffff offfffffffffff offffffff

• malesef sorun oldumu benim geçmedi 2 ay uğraştım en sonunda komşumun oğluna hediye ettim laptop u masaüzerini de yedek amaçlı söktüm ve hiç kullanmadım
    ben Philips kulanıyorum çok güvenilir bir cihaz
    http://urun.n11.com/akim-korumali-priz/philips-spn3040c10-900-joules-4-lu-akim-korumali-priz-2m-kablo-P30632762

malesef sorun oldumu benim geçmedi 2 ay uğraştım en sonunda komşumun oğluna hediye ettim laptop u masaüzerini de yedek amaçlı söktüm ve hiç kullanmadım
    ben Philips kulanıyorum çok güvenilir bir cihaz
    http://urun.n11.com/akim-korumali-priz/philips-spn3040c10-900-joules-4-lu-akim-korumali-priz-2m-kablo-P30632762

sağolasın kardeşim.sence yine de ben bi bilgisyarcıya götürüp şansımı denesem mi ya? sn gerçi götürmüşsün anlamamışlar ama bnim elimde videolar var sonuçta kanıt var ortada. sorunu anlayıp düzeltemezler mi acaba

• götüreceğin adamı tanıyorsan derdini iyi anlar sana inanır ama tanımadığın birine verirsen he evet öyle sorun vardı tamam yaptım der ama yapmadan paranı alır dikkat et. tabi şansını dene benim başıma 4 yıl önce gelmişti belki bu tür sorunlarla yeni karşılaşmış olabilir teknik servisler çözüm bulabilirsin belki

götüreceğin adamı tanıyorsan derdini iyi anlar sana inanır ama tanımadığın birine verirsen he evet öyle sorun vardı tamam yaptım der ama yapmadan paranı alır dikkat et. tabi şansını dene benim başıma 4 yıl önce gelmişti belki bu tür sorunlarla yeni karşılaşmış olabilir teknik servisler çözüm bulabilirsin belki

12 senelik bilgisyarcıma götürcem, bugüne kadar çözemediği hiç bir sorun olmadı ama işte bundan şüpheliyim :) neyse götürelim bakalım sağolasın tavsiyen için

Knight pvp oynariken oyun hizlanmaya basliyor baskalari seni Speed Hack kullandigini sanirdi .

Seninkide bu sekilde bir problem olabilir
    Asagidaki konudan bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=28391738&p=1#28391738

Amd islemci kullaniyorsan Amd dual core optimizer programini dene yada senin islemcine gore olani varsa onu dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 21 Temmuz 2015; 11:07:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • Fps dusmesi olabilir mi? Cok farkli bir acidan gireyim dedim, mesela ev sicak bir yerdedir oyunun renderina pc yetisemiyordur ya da herhangi bir isleme yetisemiyordur hani olurya bi an pc hic tepki vermez sonra bi anda butun islemleri yapar onun yuzunden 60 tane internet explorer acilir teker teker kapardim.

Ekran karti ve cpu olarak dar bogaz mi ne o olabilir ayni driver yerine farkli driver kullanmayi dene

Ps3 ve pc de ayni monitoru mu kullaniyorsun ? Belki akilli tv falandir islemcisi yetismiyordur. Goruntu iyilestirme ozelliklerini kapatip denermisin ?

Aklima gelenler bunlar denemekten zarar gelmeyecek seyler

Mevzu derin ve çözümlesi zor görünüyor. Bende şöyle bir öneri vereyim senin kuzenin bilgisayarı varsa onun ekran kartını seninki ile bir değiştir bakalım. Oyunları öyle aç dene sonuç ne olacak. bekliyoruz.
  • 1:
    Arkadaş evide ki elektrik tesisatında topraklama var mı

Çünkü aklıma gelen tekşey şu topraklama hattı da ters akımvar (yani bozuk bir topraklama)
    Sen pc ps3 laptop taktığında ters akım ramları bozmuştur.
    Nsl dersen ramler okadar hassastır ki takarken elindeki statik elektrikten bile bozulabilirler . Eğer dedğim gibi bir bozukluk varsa muhtemelen ramleri bozmuşsundur.

Dediğim sorun olduğuna kanı getirir sen çözümü basit ramleri değiş prizi aç topraklamayı çıkar işine devam et(ps3 e geçmiş olsun )

2:
    yukarıda anlattığım olay güç dalgalanması ile de olmuşta olabilir bu durumdada hata ramdedir
    Çözüm yine ramleri değiş ve bir ups al

Topraklama ile nsl pc bozulur: Topraklama kaçak akımı toprağa ileten yoldur şayet bir binada topraklama kötüyse bu topraklama kurtarıcı değil öldürücüdür.
    Mesele üskattaki komşunuzun çamaşırmakinesi bözuk ve kaçak elektrik veriyor topraklama sağlam değilse bu enerjiyi kaldırmaz ve senin pc nin de bağlı olduğu topraklama hattından sana gelir bu elektrik.buda sorunlarar yol açabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Eskiden Amd islemcilerde cekirdek sorunu vardi.

Knight pvp oynariken oyun hizlanmaya basliyor baskalari seni Speed Hack kullandigini sanirdi .

Seninkide bu sekilde bir problem olabilir
    Asagidaki konudan bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=28391738&p=1#28391738

Amd islemci kullaniyorsan Amd dual core optimizer programini dene yada senin islemcine gore olani varsa onu dene

kardeşim işlemcim intel i5 benim

quote:

Orijinalden alıntı: isim bulamadım paradoksu

Hocam voltajla alakası yok çok elektrik gelirse hızlanır değil kullanılan elektrik sabittir ama işlemcinle alakalaı olabilir hocam

o zman ps3te niye var ?

quote:

Orijinalden alıntı: Cyber

selamın aleyküm

Mevzu derin ve çözümlesi zor görünüyor. Bende şöyle bir öneri vereyim senin kuzenin bilgisayarı varsa onun ekran kartını seninki ile bir değiştir bakalım. Oyunları öyle aç dene sonuç ne olacak. bekliyoruz.

hayatımda hiç ekran kartı sökmedim. bi de kart daha 1 senelik şimdi bişey falan olur kırarım flan yazık olmasın pahalıydı baya

quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Fps dusmesi olabilir mi? Cok farkli bir acidan gireyim dedim, mesela ev sicak bir yerdedir oyunun renderina pc yetisemiyordur ya da herhangi bir isleme yetisemiyordur hani olurya bi an pc hic tepki vermez sonra bi anda butun islemleri yapar onun yuzunden 60 tane internet explorer acilir teker teker kapardim.

Ekran karti ve cpu olarak dar bogaz mi ne o olabilir ayni driver yerine farkli driver kullanmayi dene

Ps3 ve pc de ayni monitoru mu kullaniyorsun ? Belki akilli tv falandir islemcisi yetismiyordur. Goruntu iyilestirme ozelliklerini kapatip denermisin ?

Aklima gelenler bunlar denemekten zarar gelmeyecek seyler

sorma birader ev aşırı sıcak ps3te aşırı ısınıyor ancak pcde o kadar anormal ısınma yok. dha doğrsuu sadece güç kaynağında var.. darboğaz benim de aklıma geldi ama hem pcnin hem laptopun hem ps3ün darboğaz yapma ihtimali sıfır bence. ps3 ve pcde aynı monitör kullanmıyorum. farklı ikiside.sorn monitörlerde değil. tv akıllı tv falanda değil. fps düşmesi de yok defalarca ölçtüm , normal de çalışsa hızlı da çalışsa fpsde bir oynama yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

1:
    Arkadaş evide ki elektrik tesisatında topraklama var mı

Çünkü aklıma gelen tekşey şu topraklama hattı da ters akımvar (yani bozuk bir topraklama)
    Sen pc ps3 laptop taktığında ters akım ramları bozmuştur.
    Nsl dersen ramler okadar hassastır ki takarken elindeki statik elektrikten bile bozulabilirler . Eğer dedğim gibi bir bozukluk varsa muhtemelen ramleri bozmuşsundur.

Dediğim sorun olduğuna kanı getirir sen çözümü basit ramleri değiş prizi aç topraklamayı çıkar işine devam et(ps3 e geçmiş olsun )

2:
    yukarıda anlattığım olay güç dalgalanması ile de olmuşta olabilir bu durumdada hata ramdedir
    Çözüm yine ramleri değiş ve bir ups al

Topraklama ile nsl pc bozulur: Topraklama kaçak akımı toprağa ileten yoldur şayet bir binada topraklama kötüyse bu topraklama kurtarıcı değil öldürücüdür.
    Mesele üskattaki komşunuzun çamaşırmakinesi bözuk ve kaçak elektrik veriyor topraklama sağlam değilse bu enerjiyi kaldırmaz ve senin pc nin de bağlı olduğu topraklama hattından sana gelir bu elektrik.buda sorunlarar yol açabilir...

topraklama var mı bilmiyorum yalnız dediğin mantıklı olabilir belki ramler bozulmuştur.iyi ki söyledin belki kuzenin ramleri söküp kendiminkine takıp denerim bi

• Kardeş sizin mahallenin veya ilçenin trafosuna gelen voltaj değerleri yükseltilmiştir, buda senin ve arkadaşının evindeki kullandığın pc birimleri normal düzeylere gelmiştir (eskiden düşük voltajda akım gönderiliyorsa ve yenilenme yapıldıysa) şimdi düxelmiş değerde sistemlerin hızlandığını görüntülemektesin ki zaman zamanda voltaj dalgalanmalarından yine eski akım değerine dönüldüğünde, oyun veya videolardaki hızlanmalar normal değerlerine (zamanlamasına) dönmektedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pervanee

Gercekten ilginc... Voltajlan alakasi yoktur.Pc ile psyi ayni monitore mi bagliyorsunuz.Muhtemelen monitorden kaynaklaniyor.

hayır aynı moniyöre bağlamıyorum. aralarında hiç bir bağlantı olmadı zaten. sorun hala çözülmedi arkadaşlar
    bu arada anakartımın Anti-Surge yani elektrik dalgalanmalarından koruyan bir şey desteği varmış fakat biostaki ayarı devre dışı kalmış. ki daha önce aktif değildi sanırım çünkü bios ayarlarıyla hiçö oynamadım. şimdi onu aktif hale getirdim falan tabiki bir şey değişmedi. parçalar veya parça artık hangisiyse sonuçta zarar görmüş heralde.
    bi şekilde bu dalgalanmalar ps3e ve laptopa da zarar vermiş olmalı. bilgisayarcıya hala gitmedim sorunu kanıtlayabileceğimden emin değilim. fakat kafayı yemediğimden de yüzde yüz eminim bana öyle gelmiyor 2 gün yazlıkta kuzenin pc ile takıldım onunki daha normaldi. bende ise kafayı yiyor alet. animasyonlar özellikle saçmalıyor.

• Harddisk sorunu olma ihtimali yuksek. Gecen bende denk geldim windows geri sayimi bile normalden hizli sayiyordu. Degistirdim duzeldi. Mantigi bende cozemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Harddisk sorunu olma ihtimali yuksek. Gecen bende denk geldim windows geri sayimi bile normalden hizli sayiyordu. Degistirdim duzeldi. Mantigi bende cozemedim.

dediğiniz benim de aklıma geldi ama sorun ondan değil.sorun harddiskte olsaydı flashbellekten okuttuğum oyunlarda böyle bir sorun olmazdı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.