Şimdi Ara

Bilgisayar aniden kapanma sorunu yeni HDD yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HD7770 GPU
    8GB 1333mhz ram (4gbx2)
    500 psu
    Cm1740 mainboard 20181120_000410.jpg

Eski bir sistem ancak yine de işimi görüyor. Bir süre kadar önce HDD bozuldu. Uzun süre uğraşmama rağmen kurtaramadım. Kafa atmaya başlayınca öldüğünü anladım. Sorun HDD diyerek aldığım mavi ekran hatalarının geride kalacağını düşündüm. Yeni bir HDD aldım. WD Blue 1TB. Sorunlar düzeldi diye ümit ederken bilgisayar aniden kapanmaya başladı. İlk önce sessiz sedasız kapandı. Ne olduğunu anlamadım, herhalde fiş yerinden oynadı diyerek tekrar çalıştırdım. Daha sonra tekrar kapandı ve mavi ekran hatası verdi. Güç düğmesine basarak kapattım. Tekrar açtığımda ekrana hiçbir şey gelmedi. Biraz bekledikten sonra tekrar güç düğmesini kullanarak kapattım. Tekrar açtım ve sorun olmadı. HD Tune kurdum. Hata taraması yapıyorum şu anda. Mavi ekran hatasının da fotoğrafını çektim. Yeni HDD ile birlikte tekrar sorun yaşamam beni bilgisayarda başka bir parçanın sorunlu olduğunu düşünmeye itti ancak ne olduğunu bilmiyorum. Isınma sorunu olmadığına fazlasıyla eminim. Bu konuda titiz birisiyim. Daha fazla hata meydana gelirse HDD bozulur diye korkuyorum. Daha yeni aldım. Belki de eski HDD kendi kendine bozulmamıştı. Yardıma ihtiyacım var. Sizce sorun ne olabilir?

Bu arada HD Tune tarama yaparken ekran tamamen karardı ancak müzik çalmaya devam ediyor.

Bir süre sonra ekran tekrar geldi, HD Tune taraması devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 20 Kasım 2018; 1:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar aniden kapanma sorunu yeni HDD yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.