Şimdi Ara

bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece pc mavi ekran verdi ve yeniden başlattı kendini sonra windows açılıyor yazısına kadar geliyordu reset atıyordu kendi kendine dedim ertesi gün format atarım düzelir ancak bugün pc tamamen açılmıyor fanları dönüyor ancak ne bios çalışıyor ne başka birşey sadece fanlar çalışıyor ışık falanda yanmıyor pc de power supply değiştim diğer pc dekini taktım ancak yine olmadı yalnız pc deki ışıklar yanmıyor hard disk çalışınca yanan sarı ışık acaba sorun hard disk demi evde yedek olmadığı için denyemiyorumda yardımcı olursanız sevinirim

• kurulum gerektirmeyen, CD den çalışan bir işletim sistemiyle bilgisayarı açmayı deneyin.. CD den çalışan xp ya da linux dağıtımları var.. bilgisayar açılıyorsa harddiski inceleyerek çalışıp çalışmadığını görme şansınız olur..

elinizde varsa windows kurulum cd si de işinizi görür.. bilgisayarı açtığınızda kurulum ekranı ile karşılaşıyor ve formatlanmak üzere bağlı diskleri görebiliyorsanız harddisk çalışıyordur..

ama anladığım kadarıyla başlangıçta biosa giremiyorsunuz.. ekran kartı ya da ramlerde problem var gibi görünüyor.. düzgün yerleştirilmemiş ya da arızalı olabilirler.. ekranın çalışdığından da emin olmanızı öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obi1 -- 18 Ağustos 2011; 18:47:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.