Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarım bu zamana kadar sağlamdı sonra ben açılış logosu nu değiştirirken bios boot'dan csm ayarlarını legacy'den uefi first olarak değiştirdim sonrasında açılmadı bilgisayar bios logosu geliyor daha sonra ekranda t v ve y harfleri yazıyor orda kalıyor sanırsam biosa reset atarsam düzelir diye düşünüyorum ama pili çıkart tak yaptım jumper yerlerini değiştirdim hala aynı çözüm nedir lütfen yardımcı olun resimdeki gibi ekranda kalıyor

Bilgisayar açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pili çıkarıp pil kutuplarına basan pinleri 40 sn kadar kısa devre yaptın mı ?

• Hayir

• Hocam bios pilinin oradaki iki metal ince pilaka vardi tornavida ile bastirdim ikisinin tam ortasina ikisinede degecel sekilde bir sey degismedi sonra iki tornavida ile hem ortaya hemde alttaki firlatma metalinin oraya degdirdimdi ayni aynda 1 dk boyunda sonuc degismedi

• Bios pilini çıkarıp bekleyin 5 dk, pilsiz açın sıfırlanması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun bios gibi durmuyor hocam. Çok ilginç ilk defa böyle bir şey görüyorum.

• Bende ilk defa gordum bios pilini cikardim 20 dk kadar bekledim olmadi jumper yaptim olmadi bios pilinin altindaki metallere tornavida degdirdim 1 dk boyunca hicbir sekilde sifirlanmadi biostan o ayari acinca oldu kaydet ve cik yaptim dahada acilmadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yapmam lazim arkadaslar hic bir cozumu yokmu bios bile acilmiyor o ekranda kaliyor

• Arkadaslar sorun cozuldu ekran kartini sokunce biosa giris yapabildim biosu resetledim oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.