beyler arkadsaın bilgisaarı açılmıo sürekli güvenli kip nomalk baslatma felan yeri gelio güvenli kip ve normal baslatmayıda denedim bilgisayar tam windows yazısı gelio cubuk alttan gecio tam hosgeldiniz yazısı gelecekmouse görünüo ekran siyah olarak kalıo baska hiç bişe olmuo nasıl düzeltebilirim
Güvenli Kipte de aynı sorunlar varsa , problem ciddi olabilir.
Öncelikle HDD yi söküp başka bir makineye tekın ve tüm sürücülerini virüs taramasından geçirin bence... Yada işletim sisteminiz göçmüş olabilir.
xp cdinizi takın ön yükleme seçeneklerini geçince repair bölümü var format atmayın yanlışlıklı oradan komut satırına düşüyor ve chkdsk yazıp enter tuşuna basın.Sonra normal olarak açılmasını deneyin. eğer elinizde windows cd si yoksa o hd yi başka bir pc bağlayarak deneyin. Sorun devam ederse haber ver başka şeylere yönlendiririz.
quote:
Orjinalden alıntı: msakalar
Güvenli Kipte de aynı sorunlar varsa , problem ciddi olabilir.
Öncelikle HDD yi söküp başka bir makineye tekın ve tüm sürücülerini virüs taramasından geçirin bence... Yada işletim sisteminiz göçmüş olabilir.
dostum dün çalısıodu alet windows home sp1 wardı sürekli alttan sp2 ye yükseltin diodu bizde yükseltsin dedik beklerken sonra vazgectik iptal ettik sp2 kurmasını o sırada windows dosyalarından bişeler kaldırıp kopyaladı alet acaba ondan sonra vindows zarrarmı gördü cünkü hiç bu zamana kadar böle bi olay olmadı eger ondan olduysa format atcam
Dostum dediğim olayı bir dene sık sık karşılaştığımız bir sorun bu elektrik gider gelir senin yazdığın hatalar çıkar hop o komutla iş tamam.
quote:
Orjinalden alıntı: gabriyeli
xp cdinizi takın ön yükleme seçeneklerini geçince repair bölümü var format atmayın yanlışlıklı oradan komut satırına düşüyor ve chkdsk yazıp enter tuşuna basın.Sonra normal olarak açılmasını deneyin. eğer elinizde windows cd si yoksa o hd yi başka bir pc bağlayarak deneyin. Sorun devam ederse haber ver başka şeylere yönlendiririz.
tmm dostum denicem şimdi dedğini win xp cdsi takıp repair bölümünden chkdsk yazim bakalm olacakmı