Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarımı ilk çalıştırışta ekran kartındaki gömme fanda inanılmaz bir ses oluyordu bugün fanı makine yağı(ince yağ) ile yağladım ses kesilsin diye sonra tekrar yerine taktım ekran gelmiyor bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor yağın başka parçalara damlama olasılığı da var sorun nedir sizce?

• iletken ise kısa devre yaratmış olabilirsiniz.. bunun neticesinde kalıcı hasar bile mümkün

ek olarak şunu belirtmek isterim.. yağlar yapısal olarak yalıktanlardır. ama baaazı katkılı yağ vs gibi durumlarda iletken özellik gösterebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 23 Ocak 2012; 18:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

iletken ise kısa devre yaratmış olabilirsiniz.. bunun neticesinde kalıcı hasar bile mümkün

ek olarak şunu belirtmek isterim.. yalar yapısal olarak yalıktanlardır. ama baaazı katkılı yağ vs gibi durumlarda iletken özellik gösterebiliyor.

Bu makine yağı ne salak bir icat ya bütün eşyalarıma sadece zarar verdi bir kaç sene önce de eski telefonumun ekranına zarar vermişti. Ne yapmalıyım biraz bekleyip tekrar mı deneyeyim?
  • bana kalırsa "imkanlarınız dahilinde ise tabi" ekran kartınızı başka bir makinede deneyin ve başka bir ekran kartını makinenizde deneyin.
    sorun tespiti açısından fayda sağlar.
  • Evde 2 tane bilgisayar mevcut ama biri laptop olduğu için deneme şansım pek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.