Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken Bekleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki gündür bilgisayarım çok fena yavaşladı sstemim imzamda yazıyor.özellikle bilgisayar açılırken 3 dakka falan bekletiyor il çıkan windows xp yükleniyor ekranında!işlemciyi overclock etmiştim iki üç gün önce sonra tekrara default ayara döndüm ama bilgisayar felaket yavaşladı ne yapabilirim format denedim ama kur dosyaları yüklerken hata verdi format da atamadım bir ay önce de aynı xp cd sinden yüklemiştim ama anlamadım!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba arkadaşım karşılaşmış olduğun sorun disk
    sornuna benziyor şöle yapabilirsin diskini formatladıktan sonra
    kurulum hatası veriyordur tahminimce formatattıktan sonra
    oluşturmuş olduğun ilk partisiona diski kurma ikinci oluşturduğun
    d: kısmmına sistemi kurmayı dene zannedersem sorunu bu şekilde atlatabilirsin
  • Hayır dostum kurulum yeni başlarken hata veriyor kuracağım diski falan seçmeden yani ama asıl sorun o değil asıl sorunbilgisayarın neden bu kadar yavaş açıldığı bilgisayar çalışırken yavaş değil normal çalışıyor fakat açılırken şu altı bi kaç kez dolan xp ekranında çok fazla kalıyor.
  • Öncelikle açılıştaki problem virüs kaynaklı olabilir.
    tarama yaptır.
    başka sebeplerde olabilir xp zamanla yavaşlar zaten.
    format problemi çzebilir ama atamadığını belirtmişsin hatayı yazarsan bi araştıralım.
  • bilgisayarı kuralı 20 gün oldu formatlık bi durumu yok.DVD writerin takılı olduğu ide kablosu hani iki tane yeri olurya onun ucdaki yerden takılıymış ortadakinden takınca düzeldi fakat anlamadığım şey 20 gündür aynı şekilde taklıydı neden iki gündür yapıyodu bunu?şimdi açılırken üçlü mavi noktalar kayarya hani xp yazısının altında tam 120 ile 140 sefer arası gidiyodu onlar dvdyi ortadaki ideye takınca 7.de açılıyor bilgisayar herkese teşekkür ederim saygılar iyi forumlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.