Şimdi Ara

Bilgisayar Açılınca V9 Çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pdanet diye bir program indirdirm interneteki tüm çözümlere baktım yok ne yapabilirim?

• Internet Explorer İçin;
    Masa üstünüzde bulunan İnternet explorer simgesine sağ tıklayın
    Özelikleri seçin.
    Hedef sekmesinde ki ''"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe''www.v9.com/gls/gls_1327422345_716708'' kısmı
    ''C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe''www.google.com.tr'' olarak değiştirin
    İşlem bu kadar, geçmiş olsun.

Google Chrome İçin;
    Masa üstünüzde bulunan Google Chrome simgesine sağ tıklayın
    Özelikleri seçin.
    Hedef sekmesindeki ''C:\Users\Han\AppData\Local\Google\Chrome\Applica tion\chrome.exewww.v9.com/gls/gls_1327422345_716708'' kısmı
    ''C:\Users\Han\AppData\Local\Google\Chrome\Applicati on\chrome.exewww.google.com.tr'' olarak değiştirin

Aynı işlemi Mozilla içinde yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 4 Mayıs 2014; 12:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Internet Explorer İçin;
    Masa üstünüzde bulunan İnternet explorer simgesine sağ tıklayın
    Özelikleri seçin.
    Hedef sekmesinde ki ''"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe''www.v9.com/gls/gls_1327422345_716708'' kısmı
    ''C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe''www.google.com.tr'' olarak değiştirin

Google Chrome İçin;
    Masa üstünüzde bulunan Google Chrome simgesine sağ tıklayın
    Özelikleri seçin.
    Hedef sekmesindeki ''C:\Users\Han\AppData\Local\Google\Chrome\Applica tion\chrome.exewww.v9.com/gls/gls_1327422345_716708'' kısmı
    ''C:\Users\Han\AppData\Local\Google\Chrome\Applicati on\chrome.exewww.google.com.tr'' olarak değiştirin

Aynı işlemi Mozilla içinde yapabilirsiniz.

Defalarca denedim bende onlar yok normal hocam sinir etti.

• bertug35 B kullanıcısına yanıt
    Hocam tarayıcında eklentiler kısmı yokmu ? oraya bak istersen.Yada İObit'in giriiş sayfası koruyucu eklentisi var onu dene.Yada en kötüsü tarayıcını sil ve baştan yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜzgünPalyaço -- 4 Mayıs 2014; 12:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Hocam tarayıcında eklentiler kısmı yokmu ? oraya bak istersen.Yada İObit'in giriiş sayfası koruyucu eklentisi var onu dene.Yada en kötüsü tarayıcını sil ve baştan yükle.

Eklentilerdede yok hedeftede.Düzeltiyorum kapatıp açınca yine geliyor.
    Bi deneym sağolasın haber veririm.
  • quote:

İşe yaramadı hocam sağolasın yinede
    Hocam detaylı bir anlataırmısın bana ? Ne yaptın ? hangi siteden indirdin ? ne indirdin ? virüsün adını ? kullandığın virüs programını ? detaylı bir anlat hocam.Ben bu virüsü yenemezsem rahat edemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam detaylı bir anlataırmısın bana ? Ne yaptın ? hangi siteden indirdin ? ne indirdin ? virüsün adını ? kullandığın virüs programını ? detaylı bir anlat hocam.Ben bu virüsü yenemezsem rahat edemem.

Pdanet indirmiştim sanırım ordan geldi.Virüsü bulamadım.Bilgisayarı açınca kendiliğinden v9 çıkıyor.Bir arkadaş haberpress için bi program denemiş bende deniyicem onu benzer sorunlarımız
    Bende çok uğraştım bu ansayfa problemiyle.Benim operayı açınca znoo.net diye saçma sapan bişey açılıyor mesela bir türlü kaldıramadım.Neyse hocam ben biraz araştırayım senin v9 u bulduklarımı iletirim sana.
    Hocam şuna bak bi http://blog.tamindir.com/v9-nasil-kaldirilir_536/
  • quote:

Hocam şuna bak bi http://blog.tamindir.com/v9-nasil-kaldirilir_536/

Olmuyo olmuyo ya :(
    Tövbe yarabbi.Hocam indirdiğin programın konumunu biliyormusun ? yada sen bul.Bu C diskinde yüklediğin programlar var8 (programfiles86veyadiğeri).O programın dosyasını bu ve sil.Sonra tekrar sana verdiğim linkteki işlemi uygula.
  • quote:

Tövbe yarabbi.Hocam indirdiğin programın konumunu biliyormusun ? yada sen bul.Bu C diskinde yüklediğin programlar var8 (programfiles86veyadiğeri).O programın dosyasını bu ve sil.Sonra tekrar sana verdiğim linkteki işlemi uygula.

Silfim hocam programı zaten sinir oldum ya.Eve gelince ben size özelden mesa. atayım sağolasın.
    Peki tamam.
  • Bi el atın eyler lütfen
  • Kayıt defterinde V9 diye arat ne bulursan sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReXeR|TR

Kayıt defterinde V9 diye arat ne bulursan sil.

Olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertug35

quote:

Orijinalden alıntı: ReXeR|TR

Kayıt defterinde V9 diye arat ne bulursan sil.

Olmadı.

Tarayıcınız neyse görev çubuğundan kaldırıp yerine yeni bir kısayol oluşturup eklermisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.