Şimdi Ara

Bilgisayar 3snde bir start stop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir sistem toplamak üzere anakart işlemci ve ram aldım
    anakart gigabyte GA-H61M-DS2
    işlemci intel celeron g1610
    ram kingston 4gb ddr3

problem başlıktada bahsettiğim gibi arkadaşlar test için kasaya takmadan dışarıda montajını yaptım start veriyorum işlemcinin fanı 2-3 sn bile dönmüyo belki duruyo tekrar dönmeye başlıyo ve tekrar duruyo ürünleri önce garantiye gönderdim sadece ram değişti diğerlerinin çalıştığı söylendi fakat problem aynı psu yetersiz geliyodur diye 500w powerla denedim ama sonuç aynı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Bahsettiğiniz problem psu yetersizliğinden kaynaklanıyor. Ama 500 w psu kullandığınız söylediniz. Çok ilginç anakartın işlemci yatağının yanında bulunan transistörlere bi bakın şiş olan var mı?
  • power dan değil demekki sıkıntı işlemciden de olabilir oda olmassa artık tek bişey kalıyo geriye anakart
  • işlemcinin yuvaya tam oturup oturmadıgını kontrol edin işlemci oturuyor ise sogutucusunun tam oturdugunu kontrol edin ve işlenci sogutucusu vidalı ise bordu kasıp kasmadıgına bakın ve sonuncusu işlenmcinizin calıstıgından emin olun
  • Bana işlemci fanından kaynaklı gibi geldi. Farklı bir fan deneme şansınız var mı? Kablo ucundaki jak bağlantısından da kaynaklanabilir. Varsa kart üzerindeki farklı bir kaynaktan besleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum baglantıları yaptınız mı 20+4. Ve 4ü. İşlmcı ganını kontrol edın grcı fn oturmamıs olsa bıle goruntu gelir. Görüntü geliyor mu? Bir de nasıl start yapıyorsunuz? Kısa devre mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stop/Start Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.