Bildirim
Bilgisarmal biyoloji denemesi yanlış olduğunu düşündüğüm soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sizleri de etiketlemesem olmaz şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 28 Mayıs 2019; 0:42:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam akciğerler küçüldükçe iç basıncı artar işte yani t1 de nefes veriyoruz ki akciğerlerimizin iç basıncı artıyor ve hava yüksek basınçtan düşük basınca hareket ediyor -
iyi de hocam direk basınç diyor ben anlamadım
soluk alırken içeride hacim artışı olduğu için basınç az olur, soluk verirken de hacim azaldığı için basınç artışı olur. Ben böyle düşünerek yapıyorum ve cevap E ise doğru düşünüyorum. Ve göğüs boşluğu ile karın boşluğu farklı şeylerdir bunu da ek yazayım ben bir ara karıştırıyordum -
Biz nefes verdiğimiz için akciğerler küçülür küçüldükçe hacimde küçülür ve akciğerin iç basıncı artar basıncın yüksek yerden düşük yere gitmesine ve geri yaylanma basıncına bağlı olarak nefes verilir . -
Hocam kimyadaki gibi düşün basınç artarsa hacım azalır.
Nefes alinca akciğere hava doluyor yani hacmi artıyor. Dolayısıyla basinci azalıyor. Akciğer hacmi arttığı için karın tarafına yer kalmıyor oranın hacmi azalıyor basinci artıyor vs vs şeklinde yorum yaparak yapmaya çalışıyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 28 Mayıs 2019; 1:12:42 >
Teşekkürler arkadaşlar
Sorun yok abi anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X