slm hala sorunumu çözemedim flash ile hazırlanan bir siteden resim indirmek istiyorum üye dostların konuyla ilgili mesajlarını bekliyorum esenlik ve bol kazanc dileğiyle
klavyedeki printscreen tuşu, sonra donatılar/paint ve yapıştır
quote:
Orjinalden alıntı: turaneli
slm hala sorunumu çözemedim flash ile hazırlanan bir siteden resim indirmek istiyorum üye dostların konuyla ilgili mesajlarını bekliyorum esenlik ve bol kazanc dileğiyle
finney
yada
Sothink swf decompiler 2005 yazılımını indir kurulumda internet explorer için swf catcher adlı eklentiyi de seç ve sonra siteye git swf catcher ile flash dosyayı indir. sonra swf decompiler ile aç resimleri göreceksin.eğer göremezsen action script kısmına gel ve linklere bak resimle ilgili olanları al ve indir.
slm oncelikle ilginiz için tşkler ne yazık ki önerdiğiniz programı bir türlü bulamadım http://english.p30world.com/archives sozkonusu programı nerden indirebilirim?
yardımını esirgemeyen dostlara şükranlarımı arzediyorum umarım bundan sonraki aşmalarda bir kasilik çıkmaz web sayfa tasarımı konusunda becerikli sayılmam
yaw kendimi çok cahil gördüm
programı indirdim ama kurulumda swf catcher'i ekleyemiyorum bu konu beni aşıyor sanırım profesyonel yardım almam gerekecek yardımınız için tekrar tşkler