Şimdi Ara

Bilgi Sarmal TYT Denemelerinde Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, genel tyt denemeleri olsun tyt matematik alan denemelerinde olsun, matematik kısmı çözülebiliyor ama geometrisi beni kasıyor. Zor mu yoksa ben mi çözemiyorum?
    Ayrıca tyt matematik alan denemesi önerebilecek var mı. Soruları güncel olsun lütfen..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Normal bence belki yeterli süre bırakamıyor olabilirsiniz hocam

• Geometrisi fazla zordu alan denemelerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam tersi geo daha kolay geliyor mati sacma biraz tytye gore ama geosu sinav ayarinda

• Hocam katılıyorum, bence de OSYM ayarindan biraz zor. Ucdortbes'in denemelerinde geometri ayarinda.
  • Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    tilki sarmalı:) işin bug ı bulan yayın:) soru bankasına koyduğu soruyu, problemler kitabına paket denemeye branş denemeye koyuyor
    öyle bir iki soru değil her denemede epeyce var msü sorularını çıkmış tyt sorularını dön dolaş tekrar tekrar koymuş
    sarmal dan bir kitap çözdüysen başka herhangi bir ürününü almaya gerek yok başka yayın incele
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bilgi sarmalı tyt matematik çözüyorum az bi
    kısım kaldı orayı bitirip sarmalın tyt matematik alan denemesini alınır mı yoksa son aylarda mı çözeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    benzer olayi 345te yapiyor hem kitabi hem denemesini cozduysen bunu farkedebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

benzer olayi 345te yapiyor hem kitabi hem denemesini cozduysen bunu farkedebilirsin
    Palme de yapıyor

• Sorunu anladım sanırsam. Normal denemelerde, mesela katı cisimleri dahaca Acil' den çözmeden bile yapabiliyorken Bilgi Sarmal denemelerinde 1-2 dk' da yapamıyorum. Her soruda iyi bir tecrübe istiyor.

• Konu açamadığım için burdan sormak durumunda kalıyorum . Bu denemenin ilk 10-12 sorusu çok kötü geliyor bana saçma ve sınav ile alakasız buluyorum . Çözenlerin görüşleri neler acaba ?

• Aynen hocam ve problem sorularida iyi degil bence.Sinav sadece zaman sıkıntısı yaratmak için yapılmış ve tytye uygun değil.

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Geçen yıldan bu yana değişmiştir umudu ile almıştım . Şimdi bitsin diye dua ediyorum . Çözdükten sonra gerçek seviyemi göremedeiğimi düşünüyorum denemelerde daha adam akıllı bir deneme alacağım bundan sonra hocam tavsiyeniz var mıdır ? Aklımda toprak yayınları veya Metin Yayınları var ama ?

• Toprak yayınlarını çok beğendim ne zor ne kolay güzel bi deneme olmuş. Metin'de de sağlam sorular olduğunu düşünüyorum eğer bilgi sarmal saçma geliyorsa metin daha saçma gelebilir.
  • bence sarmalın geometrisi çok sağlam

• Metin'de güzel sorular var ve zordur ancak her deneme 2 tane yanlış soru çıkıyor.
  • Mikail Hoca bu soru tipleri için ilk sınavda gelmez, ikinci sınavda gelir demişti. Bilgi Sarmal TYT denemesinde çıktı az önce :D

Bilgi Sarmal TYT Denemelerinde Geometri

Denemeyi kötülemiyorum, hatta gayet güzel deneme ama işte bazı soruları çözmek için 1-2 dk yetmiyor. Ya da ben yetiremiyorum.

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ayt sorusu değil mi bilgi sarmal saçmalamış biraz tyt sınavında fonksiyon adına gelebilecek en baba soru değer bulma sorusu olur herhalde toplamın toplamı çarpımın çarpışma gitmesinin sorulması saçma olmuş bence canınızı sıkmayın bunu çözecektim bu ay tüh

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Hocam bu ayt sorusu değil mi bilgi sarmal saçmalamış biraz tyt sınavında fonksiyon adına gelebilecek en baba soru değer bulma sorusu olur herhalde toplamın toplamı çarpımın çarpışma gitmesinin sorulması saçma olmuş bence canınızı sıkmayın bunu çözecektim bu ay tüh
    Yok hocam çözün güzel deneme. Bu soruya gelince ben de şaşırdım :D ama diğer sorular TYT tarzında yine de. Geometrisi biraz uzun ve zor. Tabii geometride çok hızlıysanız sorun yaşamazsınız.

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Kanayan yaram hocam geometri de hız neyse bakalım artık bir yoluna bakacağım teşekkür ederim başarılar iyi çalışmalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.