Şimdi Ara

BİLGE ADAM VE İŞ OLANAKLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sorunlupırasa

gidersen kariyer paketleri var onu al tek ders almakdan daha uyguna geliyo fiyati birde ski pazarlik yao fiyat baya dusuyo bazen :D ben suan bilge adamda web tasarim grafik bitirdim sertifikalari aldim ve dersleri gercekden iyi ogretiyolar yani suan ingilizce ve teknik cizim aliyorm ama bilgi yonetime gecicek kariyer paketi alirsan 2 sene istedigin dersi alabiliyosun istedigin kadar devamsizlikda sorun olmuyo tavsiye ederim is imkani olarak cv birakiyosun is olunca arayip haber veriyolar zaten

kurs ne kadar sürüyo ortalama bu kariyer paketleri kaç para birader bi bilgin varmı?
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursada geçen sene görüşmeye gitmiştim.Kariyer Eğitim Paketi(tüm programlar) 10bin küsür TL fiyat aldım.Staj garantili ve staja yolladıkları şirkette kalma yüzdesi 90larda.Benim düşüncem o kadar paraya hayatını kurtalmayı vaadediyo adamlar,sonuna kadar değer.Tabi kendinede güvenip sınavları geçebileceğine inanıyosan.Ben sap uzmanlığı için gitmeyi düşünüyorum.Piyasada 2000-5000 arası maaşlardan söz ediliyo.Onun içinde taksitli 3.600 tl istiyolar.İİBF okuyupta kpssse kurslarına para baylmaktansa parayı Bilge Adamda riske etmek daha mantıklı geliyo bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: sorunlupırasa

gidersen kariyer paketleri var onu al tek ders almakdan daha uyguna geliyo fiyati birde ski pazarlik yao fiyat baya dusuyo bazen :D ben suan bilge adamda web tasarim grafik bitirdim sertifikalari aldim ve dersleri gercekden iyi ogretiyolar yani suan ingilizce ve teknik cizim aliyorm ama bilgi yonetime gecicek kariyer paketi alirsan 2 sene istedigin dersi alabiliyosun istedigin kadar devamsizlikda sorun olmuyo tavsiye ederim is imkani olarak cv birakiyosun is olunca arayip haber veriyolar zaten

kurs ne kadar sürüyo ortalama bu kariyer paketleri kaç para birader bi bilgin varmı?

2 sene suruyo bu 2 sene icinde istedigin dersi istedigin kadar alabiliyosun 10.000 tl idi suan indirdiler falan diyolar pazarlik yapincada indiriyolar fiyati gidip gorus bence daha detayli bilgi alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.